![]() |
Cevap: GÜZEL SÖZLER
[B][COLOR="DarkRed"]KEŞKE HEP ÇOÇUK KALSAKTA KALBİMİZ YERİNE, DİZİMİZ KANASA........ [/COLOR][/B]
|
Sevilen kahri takdir buyurmussa sevene düşen çaresiz boyun eğmektir. Unutma beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır!
|
İnsan gerçekten bir kadını severse, onun gözünde dünyadaki bütün öteki kadınlar kesin
olarak anlamını yitirir. |
Yoksul kadın, hiçbir şeyi olmayan kadın olarak anlaşılır, oysa ki kadın denilen varlığın
kendisi yüksek bir varlıktır. Onun yoksulluğu olamaz. Atatürk |
İki şeye hakkım olduğuna karar verdim, Özgürlük ve Ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim. Çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez!
|
[B]Yemine gerek duymayacak kadar sozlerine sadik ol[/B]
|
[B][COLOR="Black"]Geçmise dönük keskelerle yasamaktansa, gelecege dönük belkilerle yasamayi tercih ederim. [/COLOR][/B]
|
Üzgünüm canım..
İçimdeki seni, Hiçbir kalıba sığdıramadım. Yere, göğe koyamadım. Kalbimden sana yakışır, Taç Mahal yaptım. Şahı sen, Sultanı benim. Saltanatın ise, Yüreğim...! |
[B][COLOR="DarkRed"][COLOR="darkred"][COLOR="Black"]ÖZLEMEK MUTLULUGUN BİR TEK SENDE OLDUGUNA İNANMAKSA ÖZLEMEK SONBAHARDA FARKETMEDEN SAVRULMAKSA ÖZLEMEK BİLMEDEN DELİ GİBİ TUTULMAKSA OZAMAN SENİ COK ÖZLERİM.SEV AMA..ASLA KAPRİS YAPMA..UNUT AMA...KALBİNDEN SÖKÜP ATMA...DEGER VER AMA..ASLA DEGERİNİ YİTİRME...ACİLARİ UNUT AMA BU MESAJİ GÖNDERENİ UNUTMA..!!![/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
|
Suskunluğum Asaletimdir...her lafa verilcek bir cevabım var ama ; lafa bakarm laf mı diye ; bir de söyleyene bakarım adam mı diye....
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:26. |