![]() |
-->: AŞKA İNANIRMISINIZ?
[B]sonunda sırt dönüp gitmek yok mu..var..o zaman ben yokum arkadaş!![/B]
|
Cevap: AŞKA İNANIRMISINIZ?
[COLOR="Navy"]durum ne oLursa oLsn seven bırakmaz ................[/COLOR]
|
--->: Cevap: --->: AŞKA İNANIRMISINIZ?
[QUOTE=gul-i_ahmer;314142]şimdi herkes aşkı ağzında sakız yapmış senin yaşadığın aşk değil!!!sadece ya hoşlanmadır yada sevmedir gerçek aşk unutulmayandır ve bunu yaşamayanlarda bilmez işte böyle inanmz !!![/QUOTE]
ben aşka inanmıyorum. o yazdığımda bi alıntı. ben gercek aşk zaten yasamadım yasamamda!!! sanırım sen gercek bi aŞk yasaDın? anLat nasIl biŞi biLelim!!!! |
[QUOTE=fatoş_yvz;314242][COLOR="Navy"]durum ne oLursa oLsn seven bırakmaz ................[/COLOR][/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Bazen Ask öyle acidirki Sevdigini birakmak zorundasindir[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;314284][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Bazen Ask öyle acidirki
Sevdigini birakmak zorundasindir[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] sen hem işiblion hemde doğruyu yyazıyon tebrikler yaşayan bilir tecrübe başkadır |
ben aska inaniyorum sevigi saygi icinde seviyorsun dunya bebecikler geliyor bir hayat kuruyorsun esinle bukadar
|
-->: Cevap: AŞKA İNANIRMISINIZ?
[QUOTE=Sweetgirl;314284][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Bazen Ask öyle acidirki
Sevdigini birakmak zorundasindir[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B]ya da sevdiğin seni bırakmak zorundadır.. aşka gönül vermem aşka inanmam inşallah yani :)[/B] |
--->: AŞKA İNANIRMISINIZ?
Evet aşk vardır.Herzamnda Karşımızdadır.Görünmesede aşkı sol yanımız temsil eder.Yani kalbimiz kalbi olan her insan aşık olur Aşkı yaşar onun için doğar ve ölür insan sevdiği için ölmeyecekse o aşk değildir.Adı üsütn de işte AŞK yaşanısı bir duygu bazen tatlı bir hüzün bazen acı bazende isyanları oynatır insana bazen bir damlacık gözyaşı bazende seni taaaa uzaklara götürür uçsuz bucaksız denizlerde kaybolursun,dalgalarla boğuşursun durduğun yerde,bazende kayalara çarpılırsın defalarca parçalanırsın,bazen o çoşkun dalgalar durulur yerini sezsizliğe bırakır.Artık fıtınalar etkilemez olur yerinizden kıpırdaymassınız sesssizliğe bürünürsünüz ama bir gerçek vardırki DENİZLER en büyük fırtınalarını içinde yaşar lar büyük aşkları yaşayan insanlar gibi işte AŞK budur ne olursa olsun vazgeçmemktir.....
|
Cevap: -->: Cevap: AŞKA İNANIRMISINIZ?
[QUOTE=Yiğiter;314320][B]ya da sevdiğin seni bırakmak zorundadır..
aşka gönül vermem aşka inanmam inşallah yani :)[/B][/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]hic ummadigin bir anda yakalanirsin ASK'a hazirlik yapmana bile firsat vermez öyle yakalanirsinki hem bi yandan neye ugradigini sasirirsin diger tarafdanda sevincden ucarsin, kendini bir bulutun üzerinde bulursun :) [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
-->: Cevap: -->: Cevap: AŞKA İNANIRMISINIZ?
[QUOTE=Sweetgirl;314322][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]hic ummadigin bir anda yakalanirsin ASK'a
hazirlik yapmana bile firsat vermez öyle yakalanirsinki hem bi yandan neye ugradigini sasirirsin diger tarafdanda sevincden ucarsin, kendini bir bulutun üzerinde bulursun :) [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B]imzama baksana.. 1 keredir aşk ikinci yaşanmaz..[/B]:) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:56. |