![]() |
Cevap: Sivas'tan Canlı Yayın Atağı ( Canlı Kamera Sivas, Sivaskamera )
[QUOTE=guldane;418988]harika bi haber bu işde emeği geçen herkese ve sivas belediyesine çok amaçok tekkürler elinize zekanıza yüreğinize sağlık saolun
salim kardeş senin yolun bizden daha yakın istesen bi hafta sonu gider dönersin geri be kardeşim bize yol vermiyor desen haklısın diycem bay bay[/QUOTE] evet haklısın akşam çıkıyom sabah geri işteyim acil bi durum olursa tabi bukadar şansımızda olsun demi |
sayın beledıye başkanım dogan bey ben istanbulda oturuyorum ama sıvas özlemi çekıyorum onun için oturuyorum bilgi sayarın başına belediyenin kamaralarını açıyorum sıvası izliyorum bu kamaraların cogalmasını istiyorum ilhami ersoy
bende sıvas hafık yarhısarlıyımilhami ersoy |
güzel bi çalışma devamlı olmasada ara sıra bakıyoruz bugün kent meydanı boş diğer kamaralarda çalışmıyor galiba
|
helal olsun valla siz bir harikasınız sivassporum ben,im
|
[QUOTE=deliktaşlısalim;438252]güzel bi çalışma devamlı olmasada ara sıra bakıyoruz bugün kent meydanı boş diğer kamaralarda çalışmıyor galiba[/QUOTE]
acaba rahatsiz olanlarmi olduda calismiyor !? yoksa gercektende arizami var kestiremedim!? olurya!!!!!!!!!!!! Seytan gidikladi birden:):D |
[QUOTE=Sivaslisandy-58;443361]acaba rahatsiz olanlarmi olduda calismiyor !?
yoksa gercektende arizami var kestiremedim!? olurya!!!!!!!!!!!! Seytan gidikladi birden:):D[/QUOTE] [B]yo çalışıyor ben sivasta bi kardeşimle canlı yayına bile katıldım telle bağlandım kamarayı açtım havuzun etrafında hem konuştum hem izledim güzel bi çalışma bence emeği geçenleri kutlarım ve bu kamaraların çovalması dileğim inşallah çoğalır[/B] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;443462][B]yo çalışıyor ben sivasta bi kardeşimle canlı yayına bile katıldım telle bağlandım kamarayı açtım havuzun etrafında hem konuştum hem izledim güzel bi çalışma bence emeği geçenleri kutlarım ve bu kamaraların çovalması dileğim inşallah çoğalır[/B][/QUOTE]
ben dün baktimda sadece biri calisiyorduda ondan öyle yazdim abi ya göremedim bir yeri:( benimde temennim ins.cogalir tabi en azindan biz gurbetciler icin cok güzel olur hasretligimizi gideririz birde gelismeleri takip ederiz güzel sivasimizin:) |
Güzel görüntüleniyor :)) bugünlerde kalabalık :))
|
[B]valla süper bi olay :)
şimdi çıkım da bi el sallıyım cumhuriyet meydanından :D görenler yazsın buraya :P[/B] |
Böyle Birşey, Şarkişla'yada Lazim = ) Ama Sivas'a Gidince, Size Kameradan EL SaLLarim Artık :)
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:56. |