Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Birbirimizi Tanıyalım (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=17109)

gürün_güzeli 23.10.2008 17:55

--->: -->: Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun?

[QUOTE=TracyMcGrady58;322929]..................................................... :D[/QUOTE]

ya haaaaa sende amann murat abi :D gel gösteriyim yani ayıp ediyon :D :D tadına bakanlar hayran kaldılar :D

TracyMcGrady58 23.10.2008 17:58

-->: Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun?

pürolari meshurdur :D gece kusudur kendisi veeee cok neseli birisidir. beni her zaman güldürüyor :D

gürün_güzeli 23.10.2008 17:58

--->: Cevap: --->: Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun?

[QUOTE=albina58;322931][B]Üstteki üyemiz,
gürün lü hançer ler ailesinden,
Hançer aşiretinin her bireyini tanırım ama,
Ayrın tı verirse olur.[/B][/QUOTE]

dedem rahmetli muhyettin hançer.....kadir hançer var....amcam gardiyandı oda rahmetli üzeyri hançer...babam yavuz hançer:D:Ddaha ne sayayımm

gürün_güzeli 23.10.2008 18:07

--->: Cevap: --->: Cevap: --->: Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun?

[QUOTE=albina58;322936][B]OO benim hafızam karıştı,
Ben öbür tarafta petrolofis ci hançerler zannetmişdim.
Gardiyan üzeyir hançer2i çok iyi tanırdım.
Özpınar giyim den,hanifi Özpınar'ın oğluyum bende.

Üstteki üyemiz,gürün'ün köklü ailelerindendir.[/B][/QUOTE]

ya o hançerlerle de bir bağlantımız var tabiki ayrımımız yok onlar da bizden ama bende senin babanı tanıorum sanırım oradan alışveriş yapmıştık bikaç kez :D

Rallim58 23.10.2008 18:13

--->: Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun?

[B]Hakancığım bir akraba falan çıkabilirsiniz daha fazla karıştırma istersen. Gürün güzeli birde babam şoför derse bende akraba çıkabilirm:D:D:D[/B]

gürün_güzeli 23.10.2008 18:14

[QUOTE=rallim58;322939][B]Hakancığım bir akraba falan çıkabilirsiniz daha fazla karıştırma istersen. Gürün güzeli birde babam şoför derse bende akraba çıkabilirm:D:D:D[/B][/QUOTE]

babam şoför:D .........................................sende mi gürünlüsün rallim amanın ne çok gürünlü varmıışşş

Rallim58 23.10.2008 18:16

[QUOTE=gürün_güzeli;322940]babam şoför:D .........................................sende mi gürünlüsün rallim amanın ne çok gürünlü varmıışşş[/QUOTE]

[B]Amcamın oğlu öğretmen, de ki tam olsun:D:D:D[/B]

gürün_güzeli 23.10.2008 18:17

[QUOTE=rallim58;322942][B]Amcamın oğlu öğretmen, de ki tam olsun:D:D:D[/B][/QUOTE]

ya evet amcamın oğlu da öğretmen sen kimsin yaa allah aşkına özele gel bakim sen bi ifadeni alayım:)

gürün_güzeli 23.10.2008 18:19

evet akraba çıksak da akraba değiliz tamam mı görmedin duymadın beni tanımıosn:D

Rallim58 23.10.2008 18:20

[QUOTE=gürün_güzeli;322943]ya evet amcamın oğlu da öğretmen sen kimsin yaa allah aşkına özele gel bakim sen bi ifadeni alayım:)[/QUOTE]

[B]Objektif olmayı her zaman ilke edindim.:D:D:DYani özel olmaz demek istedim[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:11.