Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   ''Kürt Açılımı'' Nedir ? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=30481)

Klimasuyu 11.11.2009 21:25

Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

[B][I]Yok bide ev yapsalardı ...:)[/I][/B]

özdemir 11.11.2009 21:26

[QUOTE=barikat58;481106]@GurbetsokakLari
[B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=teal]Apoya buzdolabi alinmismis...[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=teal]Adama ev mi yapılıyor sanki? Devlete yapılan bir cezaevi, Türkiye'nin en suclu insanı konumunda bir insanı normal cezaevinde tutmak kadar usüle, modern devlet yapısına aykırı bir sey olabilir mi? [/COLOR][/FONT][/B]

[B][I]Ben askerliğimi cezaevinde yaptım.Sevkte görevli oldugum için il il çogu cezaevine gittim.Kocaeli kandıra metris bayrampaşa düzce karabük mamak ve daha bir sürü cezaevine gittim hiç birinde koğuşlarında buzdolabı olan yoktu!Apo'nun özelliği ne acaba buzdolabı veriliyor ? Bu ona bir ödül değilmi ? Ve senin şu dediğin "apoya buzdolabı alınmışmış adama evmi yapılıyor sanki" bu sözü söyleseler kim demiştir deseler pkklı biri demiştir derim !!! Fanatik olmayın RTE'yi koruyacam kolluyacam diye tehlikeli yorumlar yapmayın bence ![/I][/B][/QUOTE]

bence bu haber şu anda yapılmak istenen ortamı baltalamak isteyenlerin çıkardığı uydurma bir haberden başka bir şey değil :)

Dilsad Hatun 11.11.2009 21:28

[QUOTE=YILDIRIM;481109][B][I]Yok bide ev yapsalardı ...:)[/I][/B][/QUOTE]

Toki hazirda bekliyor :D

Klimasuyu 11.11.2009 21:28

[QUOTE=özdemir;481110]bence bu haber şu anda yapılmak istenen ortamı baltalamak isteyenlerin çıkardığı uydurma bir haberden başka bir şey değil :)[/QUOTE]

[B][I]Günaydın vatandaş buzdolablar tv ler gitti şimdi arkadaş arayışındalar...[/I][/B]

özdemir 11.11.2009 21:31

[QUOTE=YILDIRIM;481117][B][I]Günaydın vatandaş buzdolablar tv ler gitti şimdi arkadaş arayışındalar...[/I][/B][/QUOTE]

öyleyse eskimiş haberlerle gündemi değiştirmenin alemi yok değilmi ;)

Klimasuyu 11.11.2009 21:34

[QUOTE=özdemir;481121]öyleyse eskimiş haberlerle gündemi değiştirmenin alemi yok değilmi ;)[/QUOTE]

[B][I]Yok hemşerim gündemi ben değiştirmedim değiştiren çoktan değiştirdi..;) Attılar ortaya bir imzalı kağıt parçası, harcadılar bir albayı, açılım da örfbas edildi aponun dolabı da...[/I][/B]

barikat58 11.11.2009 21:37

[QUOTE=özdemir;481121]öyleyse eskimiş haberlerle gündemi değiştirmenin alemi yok değilmi ;)[/QUOTE]

[B][I]Buzdolabı falan filan gitmeden söylesen ortada fol yok yumurta yok inanmayın basının ortalıgı karıştırdıgı yalan haber diyorlar.Gittikten sonra söylesen geçmiş olayları gündeme getirmeyin diyorlar.Adaletin getirisi bu olsa gerek,kalkınmayıda kürtler ve apo üzerinde deniyor RTE :)[/I][/B]

özdemir 11.11.2009 21:38

[QUOTE=YILDIRIM;481123][B][I]Yok hemşerim gündemi ben değiştirmedim değiştiren çoktan değiştirdi..;) Attılar ortaya bir imzalı kağıt parçası, harcadılar bir albayı, açılım da örfbas edildi aponun dolabı da...[/I][/B][/QUOTE]

eğer sen o belgeye hala kağıt parçası diye bakıyorsan diyecek bir şeyim yok kardeşim.
ama bu ülkede koskoca paşalar bu şekilde gündeme geliyorsa emin ol yalan dolan yoktur.
bi astsubaya bile dokunamadığın bu ülkede artık albayları yargılayabiliyorsan çok yol katettiğimizin göstergesidir bu.

Urumçi 11.11.2009 21:40

Yeni bir haber getiriyim gündeme 1970 yılında Bingöl'ün belediye başkanı Ülkücüydü, ne oldu katletildi... Peki yapanlar kimler, günümüz PKK'sını oluşturan MLKP/O(Marksist Leninist Kürdistan Partisi/Ordusu) Peki bunların o zamanki destekçileri kimlerdi? Meclisteki DTP'liler. Şimdi bu ......ler(nokta nokta hakaret sayılmaz hukukçu olarak hukuken açıklık getiriyim) AKP ile elele verip Kürdistan megolaidealarından vaz mı geçtiler? Cevabı dostum hayır gerekli taban desteğini almıyorlardı şimdi manipülasyonla olsun, açılım vasvatasıyla olsun ve görüntülerle olsun PKK yı Kürt kökenlilerin temsilcisi olarak lanse edilmesini sağladı ve PKK'yı zafer kazanmış gibi görmüyormuyuz çoğumuz adamlar barış elçisi gönderiyor kendi istekleri dillensin diye ve şölenle karşılanıyorlar. Helal olsun adamlara, helal daha ne diyim sizlere de helal olsun... Başbakan hiyerarşik olarak Devletin iki numarasını(bir numara cumhurbaşkanıdır) azarlasın demokrasi, hak hukuk desin sonra.

Size demokratik bir açılım gerçek demokrasilerde toplumsal mutabaka varılmadan hiçbir adım atılmaz. yani esas olan yüzde 50+1 değil toplumun tamamıdır, ondan demokrasi ütopyadır. Demokratik toplumlarda toplumun partilere verdiği oya değil toplumun icraat üzerindeki görüsüne gidilir yani referanduma... Refaranduma gitmeden buna girişmek saçma, hele yol haritası açıklamadan girişmek daha saçma. Refaranduma gidilse de bir gerçeklik var toplumun en az yüzde 65 i hayır diyecek evet bu böyledir kürt ağırlıklı illerde yapılan anketlere göre bile açılıma hayır oyu çıkıyorsa türkiye genelinde ne çıkar siz düşünün. Hah demokratik açılım dedikleri bile demokratik değil vesselam değiniyim dedim...

Klimasuyu 11.11.2009 21:50

[B][I]Özdemir hemşerim kendimizi kandırmayalım yol falan kattettiğimiz yok..!

WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:15.