![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Sevenin sevdası mübarek ola,
Muhtacım sevgiyle sarılan kola, Sana varmak için çıktım bu yola, Nereye götürür yol arkadaşım? |
Dişimde bir ağrı gitmek bilmiyor,
Acı çekiyorum yüzüm gülmüyor, Çağırdığım dostlar geri gelmiyor, Haydi aş dağları gel arkadaşım. |
Sanmaki biter o güzel duygular
Unutmaz bu kalp hep seni anar Bir gün olur elbet sarılır kollar Günüm, ayım, yılım başa çevrilir |
[QUOTE=sivaBURs;512438]Rabbim sen kuluna şifalar versin
Göndereyim burdan söyle ne yersin Benim de sevenim var imiş dersin Gidip tedavini ol arkadaşım[/QUOTE] sizssiniz sevgim sizssinz varlığım rabbime şükür yoktur zorluğum ayakkabı delik yırtık terligim diyari biçare kul arka daşım |
[QUOTE=OSMAN ECE;512460]sizssiniz sevgim sizssinz varlığım
rabbime şükür yoktur zorluğum ayakkabı delik yırtık terligim diyari biçare kul arka daşım[/QUOTE] Dost varken başkası olmuştur diğer, Diyari uğruna can versem değer, Kalkıp gitme vakti gelmişse eğer, Ne olur beni de al arkadaşım. |
Sevdaya verecek kalmadı zaman,
Yüreğim yanıyor çıkmıyor duman, Ahlara, vahlara karıştı aman, Derdime bir çare bul arkadaşım. |
Kopmasın güller dalında kalsın
Gönüller bir olup muradın alsın Tellallar mutluluk haberin salsın Mutluluğu neşeyi bul arkadaşım |
[QUOTE=arifcoskun;512472]Kopmasın güller dalında kalsın
Gönüller bir olup muradın alsın Tellallar mutluluk haberin salsın Mutluluğu neşeyi bul arkadaşım[/QUOTE] Bir şey diyeceğim şayet kızmazsan Sevinirim burdan kaçıp tezmezsen Darılırım sana artık yazmazsan Sizlerle atlastır çul arkadaşım [QUOTE=sandalli;512471]Sevdaya verecek kalmadı zaman, Yüreğim yanıyor çıkmıyor duman, Ahlara, vahlara karıştı aman, Derdime bir çare bul arkadaşım.[/QUOTE] Söyle dertlerine kurban olayım, Lokman Hekim gibi çare bulayım, Kimi ister isen onu alayım, Kendini canana sal arkadaşım. |
Burada söylenir sözlerin hası,
Alırım şairden en güzel hazı, Nasıl özlemişim canım Sivas´ı, Sılanın değerin bil arkadaşım. |
[QUOTE=sandalli;512497]Burada söylenir sözlerin hası,
Alırım şairden en güzel hazı, Nasıl özlemişim canım Sivas´ı, Sılanın değerin bil arkadaşım.[/QUOTE] BENCEDE........;) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:22. |
|