![]() |
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[COLOR="Black"][B]Bir Gün Olur Sende Beni
Unutursun Unutursun Zaten Kalmışım Yanlız Sende Bir Gün Unutursun Şu Dağların Ovasına Çekip Gitsem Yaylasına Kuşlar Döndü Yuvasına Sende Bir Gün Unutursun Yollar Uzun Uzar Gider Deli Gönül Feryat Eder Geçer Ömür Geçer Gider Sende Birgün Unutursun Bu Hasretlik Yasa Döndü Yaz Baharım Kışa Döndü Geçti Ömür Başa Döndü Sende Bir Gün Unutursun[/B][/COLOR] [url]http://www.youtube.com/watch?v=ehJOsEF1LA4[/url] |
ilahi-ender tekin -affeyle
|
yigenim geldi agliyor onu dinliyorum :D
|
[COLOR="Black"][B]Bu kaçıncı gece
hasretinle yandığım Kaçıncı gece yıldızları yıkadığım göz yaşlarımla? Mesafeler yırtıldı hıçkırıklarımla Bosnalı kadınlar duydu feryadımı. Sen, sen duymadın mı can? Ne vardı bu kadar uzak yerlerde açacak? Benden uzak o iklimlerin, Benden uzak o şehrin, Kahrolası o kalabalıkların Benim kadar ihtiyacı mı vardı sana, Benim kadar hasret çekti mi Kahrolası o şehrin semaları, Benim kadar yandı mı? Ne vardı can? Ne vardı uzak iklimlerde açacak? Ne vardı Kendimizi bu kadar kahredecek? Kara trenler umut olmamalıydı, uzayan yollarda kalmamalıydı bakışlar. Dünya, bir tek nokta olmalıydı can... Bir tek noktada doğmalıydık. Dönüp dönüp sana varmalıydı yollar, Ben, hep hasret türküleri söylememeliydim, Sen, hep hasret şiirleri okumamalı. Hasret diye bir söz olmamalıydı lügâtlarda Geceler boyu hergün göz yaşlarımla ıslanmamalıydı yıldızlar. Gönlüm bu sevdaya dar gelir oldu Boğuyor karanlıklar can... Mesafeler kurşun oldu amansız, Feryadıma şahit oldu yıldızlar Can... Can... Hasretin ağır bir yük omuzlarımda. Ben çekmekten usandım, sen usanmadın mı? Bildim, bitmeyecek bu hasret! Uzak iklimlerde açmış iki çiçeğiz. Hangimiz gelsek diğerinin yanına, Kuruyup, kaybolacağız. Ben, kıraç topraklara döndüm can, Ben, kurumuş dereler gibiyim. Issız mağaralarda kaldı umudum. Belli bu sevda kahredecek bizi, Unut be can... Unut bu sonu gelmez sevdamızı... bırak yeni güneşler doğsun semalarında bulutlar gizlemesin yıldızlarını yeniden başlasın herşey yeniden doğ bensiz şafaklarda. Unut can, unut senin için yazdığım sevda şiirlerini. De ki; bir rüya idi bitti. De ki; bir hayaldi, solgun aynalarda yansıyan. De ki; bir romandı, sonu koskoca bir hiçle biten. Unut beni can, Unut vakit varken... Bırak hasretin bana kalsın. Varsın cehenneminde kavrulsun gönlüm. Ben yine her gece saçlarını koklayayım uzak yıldızlarda. Gözlerimde takılı kalsın hayalin. Sen unut can, sen unut! Kahredersem, Milyon kere kahrolayım![/B][/COLOR] [url]http://www.youtube.com/watch?v=VV5OK3lGbSQ[/url] |
ebru gündeş-ölümsüz aşk
|
volkan konak-feriğim
|
[B] YÜREGIM REHIN-NASIDE GÖKTÜRK[/B]
|
AHMET YILMAZ / BİZ GELECEGİZ
|
başbuğlar ölmez
mustafa yıldız doğan |
[B] yalansiz sevdim seni ,sevdim seni ne care
murat ince[/B] |
ali kinik / kurtlar sofrasi
|
Zeki Müren..................................Gidişinle üzme beni
. |
sefai-BU HESAP SORULACAK APO DENEN KÖPEKTEN
|
arif nazim/ gülüm uyan turkum uyan
|
[B] ALLAHIM NEYDI GÜNAHIM
GÜNAHIM NEYDI ALLAHIM DUALARIMDA YALVARMISTIM AHHH ONUNLA OLMAKTI ISYANIM CANYOLDASIM ARKADASIM KADERIMDI SEN YAZMISTIN BEN NERDE YANLIS YATIM BITTI DÜNYAM ZIYAN OLDUM ZIYAN AH BIR ANLASAM NEREDE NEREDE NERDE BEN NERDE YANLIS YAPTIM HEMSOM IBO FANATIGI BERAT´A GELSIN[/B] |
yine karlar yagdi gönül dagima
kime ne söyeyim , kime ne deyim yaz ayinda gazel düstü bagima kime ne söyleyim kime ne deyim ............................. [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img234.imageshack.us/img234/8800/mu9398940cb928250hw8.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img234/mu9398940cb928250hw8.jpg/1/][IMG]http://img234.imageshack.us/img234/mu9398940cb928250hw8.jpg/1/w250.png[/IMG][/URL] |
[B]Sezen Aksu - Ben annemi isterim [/B]
(muhtesem bir horon) |
[B]Sezen Aksu - Adi bende sakli[/B]
|
[B]Kubat - Gülüm[/B]
harika ötesi muhtesem bir sarki, ve muhtesem ötesi bir ses |
Yeni türkü - Deliler
Diyorlar ki bazen gozlerinden Deliler dolusmus bakiyor birer birer Delilerden selamlarsin konus onlarla Nasil muhtacim buna Diyorsun ki bazen geceler boyu Sayiklarmisim olanlari birer birer Duslerden selamlarsin konus onlarla Nasil muhtacim sana Bir gece ansizin gel yine Elinde mor ciceklerle Tazelikle gel yine Binbir guzel hikayeyle Bir gece ansizin gel yine Elinde mor ciceklerle Tazelikle gel yine Binbir guzel hikayeyle Diyolar ki bazen gozlerinden Deliler dolusmus bakiyor birer bier Delilerden selamlarsin konus onlarla Nasil muhtacim buna Bir gece ansizin gel yine Elinde mor ciceklerle Tazelikle gel yine Binbir guzel hikayeyle Bir gece ansizin gel yine Elinde mor ciceklerle Tazelikle gel yine Binbir guzel hikayeyle Bir gece ansizin gel yine Elinde mor ciceklerle Tazelikle gel yine Binbir guzel hikayeyle Bir gece ansizin gel yine Elinde mor ciceklerle Tazelikle gel yine Binbir guzel hikayeyle |
[B]Edip Akbayram - Hasretinle yandi gönlüm[/B]
bu sese de ben hastayim iste be... |
[B]Edip Akbayram - Bekle bizi istanbul...[/B]
|
[B]Edip Akbayram - Eşkiya Dünya ya Hükümdar Olmaz...[/B]
|
[B]Edip Akbayram - Kuşlar...[/B]
|
[B]Edip Akbayram - Aşkolsun...[/B]
|
[B]------- yikilmisim ben- imparator -------[/B]
|
[B]Edip Akbayram - Unutamiyorum...[/B]
|
[B]Edip Akbayram - Yillar...[/B]
|
[B]Edip Akbayram - Merdo...[/B]
|
Sızı uçup oklar saplandı hep sözlerinden
Yıllar yılı şu gönlüme Bak sevdamın göç mevsimi geldi Uçuyor artık başka yüreklere Bak sevdamın göç mevsimi geldi Uçuyor artık başka yüreklere Şöyle yürekli bir sevdam olmadı Alsın götürsün beni ta güneşlere Şöyle yürekli bir sevdam olmadı Alsın götürsün beni ta güneşlere O kadife sevgilerin kanatlarına sarsın beni Senle en ilkel, en saf, en derin Aşkta yoğrulduk bitti zamansız Anlamazsın ki sorma boşuna Kim seslenen kim yapayalnız Şöyle yürekli bir sevdam olmadı Alsın götürsün beni ta güneşlere Şöyle yürekli bir sevdam olmadı Alsın götürsün beni ta güneşlere O kadife sevgilerin kanatlarına sarsın beni O kadife sevgilerin kanatlarına sarsın beni |
[B][COLOR=blue]BÜLENT SERTAÇ DAN[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]SÖYLEME [/COLOR][/B]
|
[B] yalansiz sevdim seni ,
ölürkende sevdim senii ölürcesine sevdim seni sevdim seni ne care murat ince tabikiiii :D:D:D[/B] |
[B] KANIM AKSINKI TERKETMEM SENI PESINDEYIM YAR
ODALARDA ISIKSIZIM TABIKI IMPARATOR YANIII :D:D:D:D[/B] |
[COLOR="Lime"][B]şimdi uzaklardasın gönül hicranla dolu
hiç ayrılamam derken kavuşmak hayal oldu sevval sam[/B][/COLOR] |
[B]YASEMIN GÖKSU-ALDI GITTI NEYIM VAR NEYIM YOKSA [/B]
|
işten yeni geldim sabah sabah ve açtım şarkılarımı
istanbul sokakları |