![]() |
|
Cevap: Sohbet Odası
Sevda hala hadisenın peşindemisin yoksa, baksana sustun...
|
[QUOTE=gönlüm58;522312]Sevda hala hadisenın peşindemisin yoksa, baksana sustun...[/QUOTE]
[COLOR="Red"][B]aman yok ablam ne hadisesi:D:D bana hadise demeyin:D, hadisenin hayranlariyla beni kusturtme[/B][/COLOR] |
Hadise hadise yarattı desene...:D
|
[COLOR="Red"][B]he vallaha, oyle oldu:D:D
neyse ben cikayim ablam, yarin okul var, ALLAH'a emanet olun, herkese hayirli geceler, ablam gorusuruz daha..[/B][/COLOR] |
Hadise Acikgöz, Yildizeli´ne bagli Findicak köyünden, buradan bu vesile ile Findicakli hemsehrilerime selam ve saygilarimi iletiyorum, o güzel insanlari unutamam.
|
Görüşürüz Sevdacıgım,herkese İyi geceler...
|
hadise köy değiştirmişde haberimiz yok be allah allah benim bildiğim şarkıcı hadiseyse eğer merkeze bağlı yavu köyünden bunu bizzat kendiside televizyonda söylemiştir belki duyanınızda olmuştur izleyeninizde olmuştur.
|
mrblar arkadaşlar sohbetiniz hadise sanırım hadise fındıcaklı annesi yavuludur dayılarıyla sohbet yapılmıştı ayten kardeşimin aklında sanırım bu kalmış iyi geceler ..
|
[QUOTE=ayten58;522339]hadise köy değiştirmişde haberimiz yok be allah allah benim bildiğim şarkıcı hadiseyse eğer merkeze bağlı yavu köyünden bunu bizzat kendiside televizyonda söylemiştir belki duyanınızda olmuştur izleyeninizde olmuştur.[/QUOTE]
dogru tahmin ama yavu yildizeline bagli hasan abinin dedigi findicak koyuyle yakinlar bende belcikada kaliyorum bazi akrabalarini taniyorum yavulu kesin biliyorum |
[B]Günaydın hayırlı sabahlar herkese.[/B]
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=16931&token=18352][img]http://resimzade.com/Show.html?i=16931&token=18352[/img][/url] [B]Gelirken boş gelmeyelim dedim. bi bardak çay ikramımız olsun.:)[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:07. |
|