![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]Hakan Altun - Hoşcakal Aşkım[/B]
|
ben ipekböceği sense hanımeli öğrendim uzaktan seni sevmeyi
RAFET ELROMAN.HANIMELİ |
__________fatih yeşilgül_____________
Yanasım Var , Ölesim Var , Yanasım var An gelir aklım Gider Yar İçimde Dinmez Yaralar bir An tutup ta kolundan Çekesim var, Alasım Var Yanasım Var , Ölesim Var , Yanasım var Bu Aşkı Gök Kubbelere Feryadımı Yüreklere Bu Ben Beni Tarihlere yazasım Var, Yazasım var Artık Gün Doğunca dar Ağaçlarını Kursunlar İsterlerse Ara arda gelsin kurşunlar Başka Bir kelime mi Duyacaklarını sanır Soysuzlar Oysa ben Sesimle Değil; Yüreğimle ve de Kanımla Yazmak İstedim Sevdamı Gizemli Sevgiliyedir Bu Sözüm… Anla Artık, Bu Sensin Keskin bakışlım Bir Busene Feryadım Bir Gül ki Kıskananlar Çatırtıyı yüreğinde duysunlar Vazgeçen Namerttir Bir AH edersem, livme livme Derimi de Soysunlar Lakin Son Nefesimde de olsa Aşkı bana, Yalnız Bana Sorsunlar… Biz kapkara gecelerin Aşikar Aşk Çocuklarıydık Keskin Bakışlı Buseye Aşıktık Bin Can Verirdik Bir Busesine Sen Bizden Anlamazsın, Anlayamazsın… Sen Aşkımla Bir Adım Bile Yol Alamazsın AŞIKLAR ASILR … Tıpkı Benim Gibi Soysuzlar Yakılır, SENİN GİBİ ! Sen Bizle Aynı İpe Bile Dolanamazsın Sen Aşkımla Bir Adım Bile Yol Alamazsın.. Yanasım Var , Ölesim Var , Yanasım var Cümle Alem Duysun Diye Haykırdım Sesim Ellere Neredeysen Güzel Yarim Dön Diyesim Var Yanasım Var , Ölesim Var , Yanasım var Sensizlik İşler içime Kan Sıçradı Yüreğime Çekip Bir Kurşun BeyniMe Sıkasım Var… Çekip Bir Kurşun BeyniNe Sıkasım Var… |
Ferhat göcer, götür beni gittigin yere...
|
fatih yeşilgül_____________________konuşsana birtanem
Gizleme Ne Olursun, Saklama Hislerini SENDE BANA ÂŞIKSIN, HEMDE DELİLER GİBİ...!!! |
sezen aksu, adi bende sakli.....
|
fatih kısaparmak-senden sonra
|
[B][I]izzet Yıldızhan / Olsun mu Olmasın mı?[/I][/B]
|
[B][COLOR="Navy"]selahettin özdemir ________düşman oluruz[/COLOR][/B]
|