![]() |
|
Cevap: Sohbet Odası
[QUOTE=sandalli;522569]Celey reklam yapma. :)[/QUOTE]
[COLOR="Red"][B]dun reklamin iyisi kotusu yok diyen biri vardi:rolleyes:kimdi acabaaaa:confused:[/B][/COLOR] |
[QUOTE=58Sevda;522571][COLOR="Red"][B]insallah ablam:D:D[/B][/COLOR][/QUOTE]
Yok ablam zahmet etme ne gerek falan deseydınde bende ısrar etseydım,Allahını seversen götüreyım falan diye...:D:D |
[QUOTE=Dilsad Hatun;522572][B]Su Hakan'i bir ziyaret edelim diyorum :rolleyes:
Sevda söylemen yeterli bugunde gideriz Sivasimiza , sorun yok :):)[/B][/QUOTE] [COLOR="Red"][B]Dilsad zaten hava alanimizda var, gideriz elbet:)[/B][/COLOR] |
[QUOTE=58Sevda;522573][COLOR="Red"][B]dun reklamin iyisi kotusu yok diyen biri vardi:rolleyes:kimdi acabaaaa:confused:[/B][/COLOR][/QUOTE]
Heeeee dogru oldu bak bakkk laf ebesine bak,dün reklamın iyisi kötüsü olmaz,bugün reklam ypk hemi cıssssss... |
[QUOTE=sandalli;522562]Besmeleyle başla her türlü işe,
Şeytandan uzak dur girmesin döşe, Allah diyen herkes gönlümde paşa, Dünya rütbesini sele ver gitsin.[/QUOTE] köylülerimi sesledim gelmez çağrıma kahredip daşları bastım bağrıma gurbette yalnızlık gider ağrıma böylesi kulları pula ver gitsin |
[QUOTE=gönlüm58;522575]Yok ablam zahmet etme ne gerek falan deseydınde bende ısrar etseydım,Allahını seversen götüreyım falan diye...:D:D[/QUOTE]
:D:D:D:D:D |
Hadise hadise yaratıyor,çifte standart var olmazkı ama Kankam...:D
|
ben geldimm güzel memleketimin güzel insanları
|
[QUOTE=58Sevda;522573][COLOR="Red"][B]dun reklamin iyisi kotusu yok diyen biri vardi:rolleyes:kimdi acabaaaa:confused:[/B][/COLOR][/QUOTE]
Bu bende yakaladiginiz son acik, dün reklami yapilan kisi sivasliydi, Ugur nereli? :D |
Hoşgeldın Karemellllll napan...
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:56. |
|