![]() |
|
Cevap: Sohbet Odası
[QUOTE=Dilsad Hatun;522793][B]
Gardas Bbp nerden gelme :) Ey Türk gencligi nerden geldigini bilmezsen nereye gidecegini bilmezsin. Seyh Edebalinin OGluna nasihatiydi , benden sana olsun . :D[/B][/QUOTE] ulkucuden gelme ama niye ayrildilar:) |
Bacanahhhhh siyaset yasakkk dedımyaaaa üffffff...
|
[QUOTE=serhat_58;522792]dilsad hatun ben bbp yi tutuyom ama, ulkuculerden sevdigim insanlar var:)[/QUOTE]
La bacanah buraya da siyaseti tasidin ya, diyecek birsey bulamiyorum, gerci Dilsad´in oldugu yerde siyaset sart gibi birsey. :) |
[QUOTE=serhat_58;522798]ulkucuden gelme ama niye ayrildilar:)[/QUOTE]
Damarima basma hemserim kapatalim konuyu :) Annem'den önce banlanmak bana hiç yakismaz :D |
[QUOTE=sandalli;522800]La bacanah buraya da siyaseti tasidin ya, diyecek birsey bulamiyorum, gerci Dilsad´in oldugu yerde siyaset sart gibi birsey. :)[/QUOTE]
Teesüf ederim Abi , o kadar ugrasmistim susmaya . Demekki neymis Susma Sustukca Sira sana gelecek :):D |
sandalli bacanah nassin nerelerdesin:) tamam bacanah konu kapandi:)
|
Bacanah kalem isi ne oldu yatti mi?
|
[QUOTE=Dilsad Hatun;522801]Damarima basma hemserim kapatalim konuyu :)
Annem'den önce banlanmak bana hiç yakismaz :D[/QUOTE] Aman ha banlanmak deyınce o benım tarzım,senınle alakası yok hatta senın yerıne ben banlanayım alışkınım...:D:D:D |
[QUOTE=sandalli;522804]Bacanah kalem isi ne oldu yatti mi?[/QUOTE]
daha cevab gelmedi bacanah gelsin, ben sana haber ederim, guzel is olursa 300kaleme 220 euo:) |
Bacanah hani bir çizgi film varya kafasına vurup senı lord ilan edıyorum dıyorlar,bende seni bu sitenın bacanagı ilan edıyorum.:D
Kızım sende bundan sonra bacanah de oldumu?:D:D:D |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:45. |
|