![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=sivaBURs;516730]Evet haklısın. Yarın Sivas için yazalım. Başlangıç ayağını vereyim müsaadelerinizle.
O asıl sevgili o asıl yarmış, Buram buram kokar aşı Sivas'ın, Ondan ayrı kalan hergün ağlarmış, Ayazdır üşütür kışı Sivas'ın.[/QUOTE] biraz serttir yiğitoların bakışı çetin olur gadaşların yokuşu azgındır kızıl ırmağın akışı cihanda bulunmaz eşi sivasın |
[B]bazen özlüyorum soğuk ayranı,
bana uzak artık tozlu yolları, gitmek isteyince bitmez yolları, herşeyiyle güzeldir benim Sivas'ım[/B] |
çıkarsam goramazımın başına
dalarım çiğdemine navruzuna yoncalardaki soğuk havuzuna bir başka güzeldir köyü Sivas'ın |
[B]Bursada bozguna uğradık bugün
bizde sağlık olsun diyelim hergün düzelir heralde ya bugün ya yarın coşturacak bizi birgün Sivas'ım[/B] |
Bir sevda ki yiğidoda yaşıyor,
Sivasspor zaferlere koşuyor, Yıllardır özlemi baştan aşıyor, Haber mi getirmiş kuşu Sivas´ın. |
Sivas'ın yolalrı bükülür gider
Merttir insanı yürekten sever Ayrılık acıdır ölümden beter Ozanları çok olur Sivas'ın |
[QUOTE=sandalli;516837]Bir sevda ki yiğidoda yaşıyor,
Sivasspor zaferlere koşuyor, Yıllardır özlemi baştan aşıyor, Haber mi getirmiş kuşu Sivas´ın.[/QUOTE] unutmasın yurdumu başta akıllar size seslenirim bizim vekiller sizin sayenizde deyişsin şekiller halkına açılsın işi sivasın |
[QUOTE=OSMAN ECE;516853]unutmasın yurdumu başta akıllar
size seslenirim bizim vekiller sizin sayenizde deyişsin şekiller halkına açılsın işi sivasın[/QUOTE] Kış gelir köyümün kapalı yolu, Gariban insanlar kalkmıyor kolu, Sahipsiz mi kalmış yiğido ili, Yok mu görünmüyor başı Sıvas´in? |
halay ekipleri giyerler çuha
tarihi yerlere biçilmez paha timurun izleri düngibi daha tarihte eskidir yaşı sivasın |
Meyhaneden meyhaneye koşardı,
Gece, gündüz hayatını yaşardı, O bile bak bırakmayı başardı, Dumansız alkolsüz keşi Sivas´ın. :) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:23. |
|