![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][COLOR=darkorange]AMANIN GELDİ BAŞIMIN BELASI
BENİM BUNUN TEK DERDİ TASASI AYAĞININ TOZU İLE SATAŞMAYA BAŞLADIN UFAK UFAK TAŞ AT KAFAMI YARDIN [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;336857][B][COLOR=darkorange]AMANIN GELDİ BAŞIMIN BELASI
BENİM BUNUN TEK DERDİ TASASI AYAĞININ TOZU İLE SATAŞMAYA BAŞLADIN UFAK UFAK TAŞ AT KAFAMI YARDIN [/COLOR][/B][/QUOTE] Şaşırdım sadece ben bu sözlere Aşk yansırmış alan gözlere Kadınların aşktan anladığı yok Yalanı kaldırın dönün özlere |
[B][COLOR=darkorange]kim demiş ise sana yalan demiş[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]kadınlar aşkın ta kendisi imiş[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]gözler yalan söylemez bunu doğru dersin de demek aşık gözler görmemişsin vay haline [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;336861][B][COLOR=darkorange]kim demiş ise sana yalan demiş[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]kadınlar aşkın ta kendisi imiş[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]gözler yalan söylemez bunu doğru dersin de demek aşık gözler görmemişsin vay haline [/COLOR][/B][/QUOTE] Senle atışmak basiret ister Sana laf söylemek cesaret ister Aşık olup da mutlu olan yok Kadına tutulmak esaret ister |
[B][COLOR=darkorange]hele dur yeni geldin
hemen yelkenleri indirdin aşkın ömrü 5 yılmış sende bu sözü bilirmiydin [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;336865][B][COLOR=darkorange]hele dur yeni geldin
hemen yelkenleri indirdin aşkın ömrü 5 yılmış sende bu sözü bilirmiydin [/COLOR][/B][/QUOTE] Neden aşkın ömrü beş yılmış Bu fermanı acep kim kılmış Hangi kıstas ile ömür biçilmiş Gündüzler mi, geceler mi sayılmış |
[B][COLOR=darkorange]bilmem ben öyle duydum [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]sende duydunmu diye sordum belkide aşk sonsuzdur çünkü dipsiz bir kuyudur[/COLOR][/B] |
Arife tarif gerekmez beni dinleyin
Siz yine ne bilirseniz onu deneyin Aşık olupta yaşayanla söyleşin Size bir yol bulsun göstersin |
[QUOTE=kronick;336868][B][COLOR=darkorange]bilmem ben öyle duydum [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]sende duydunmu diye sordum belkide aşk sonsuzdur çünkü dipsiz bir kuyudur[/COLOR][/B][/QUOTE] Elbette ki çalışacak beş duyu Nereden gelecek değirmen suyu Ben duymadım duysam da inanmam Birlikte inilmeli olsa da dipsiz kuyu |
[QUOTE=arifcoskun;336869]Arife tarif gerekmez beni dinleyin
Siz yine ne bilirseniz onu deneyin Aşık olupta yaşayanla söyleşin Size bir yol bulsun göstersin[/QUOTE] Boşuna arif dememişler baksana Yazdığı lafları bir okusana Aşkı yaşayan bilir diyor Arif abimden ders alsana |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:37. |
|