![]() |
Cevap: Altaki üyeye soru sor!
[QUOTE=Kaptan-58;314462]oo herkes ümraniyede anlaşılan bayramda :D :D bu arada bende ümraniyede oturuyom.. ama bayramda evden çıkmicam :D :D[/QUOTE]
ğerçekmi kaptan ğel ğüzeltepeye |
[QUOTE=ötükenindelisi;314465]ğerçekmi kaptan ğel ğüzeltepeye[/QUOTE]
hee valla ümraniye çakmaktayım ben........... :D |
[QUOTE=ötükenindelisi;314458]fatoş abi olarak gelemez miim ben çenğelköy ata 2 deyim özğün müsavirliğe elaman lazım haberin olsun[/QUOTE]
geliRsiN tabi abicim nıye geLmeyesiNN:) beklrım valla gel:) |
[QUOTE=Kaptan-58;314468]hee valla ümraniye çakmaktayım ben........... :D[/QUOTE]
BENDE INKILAP MAHALLESİNE GELECEM :) AVRUPA YAKASINDA OTURUYORUM NORMALDE O YÜZDEN ORALARI FAZLA BLMİYORUM |
[QUOTE=Kaptan-58;314468]hee valla ümraniye çakmaktayım ben........... :D[/QUOTE]
sen neee kaaa kıskançsın bize gelicek onLar tamammım hemen atLama çakmaktaymışş çakmak uzak bı kere:) :DDDD |
[QUOTE=fatoş_yvz;314470]geliRsiN tabi abicim nıye geLmeyesiNN:) beklrım valla gel:)[/QUOTE]
ataikide esnafım ğüzeltepe bilirsin şaka deyil muhasebe bürosuna elaman lazım |
[QUOTE=gul-i_ahmer;314471]BENDE INKILAP MAHALLESİNE GELECEM :)
AVRUPA YAKASINDA OTURUYORUM NORMALDE O YÜZDEN ORALARI FAZLA BLMİYORUM[/QUOTE] nişanLına geLiceksın dımı seNNN kısım 2 ev ötesi biziz ugraRsıN muhakkak abLanın yanına oLurmu:D şeker veririrm sana:))) |
[QUOTE=ötükenindelisi;314473]ataikide esnafım ğüzeltepe bilirsin
şaka deyil muhasebe bürosuna elaman lazım[/QUOTE] uzak oLmasa gönderirdık eLaman ama beni aLsana yanına 2 gunde kovmazsan tabi:) |
[QUOTE=fatoş_yvz;314474]nişanLına geLiceksın dımı seNNN kısım 2 ev ötesi biziz ugraRsıN muhakkak abLanın yanına oLurmu:D şeker veririrm sana:)))[/QUOTE]
EVET NİŞANLIMA GİDECEM :) HADİ BE SEN BENDEN BÜYÜK DEĞİLSİN BEN SANA ŞEKER GETİRECEM ASIL :D |
[QUOTE=gul-i_ahmer;314471]BENDE INKILAP MAHALLESİNE GELECEM :)
AVRUPA YAKASINDA OTURUYORUM NORMALDE O YÜZDEN ORALARI FAZLA BLMİYORUM[/QUOTE] akşam inkılap mah kuran kursundaydım bazı şeyler yaptım |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:10. |