![]() |
Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?
[QUOTE=altuntas58;481398][B]Oh ne ala ne güzel vatan hainlerine yapılan izzete ikrama bakarmısın emeklisine 37 kuruş zam veren bu iktidar vatan hainlerine ev bağışlıyor bu ne pehriz bu ne lahana turşusu[/B][/QUOTE]
[B]VERİRLER KARDEŞİM VERİRLER EMEKLİYE MEMURA 5 KURUŞ 37 KURUŞ ZAM VERİRLER AMA VATAN HAİNLERİNE BU MEMLEKETİ BİLE VERİRLER TAVİZ TAVİZİ DOĞURUR DAHA ÇOOOOOK VERİRLER [/B] |
Bugün gerçekten tarihi bir gün.
Devlet Bahçeli yine erkeklik duyguları kabarmış,yıllardır yaptığı şeyi yapıp hodri meydan çekti..:D |
Hainlerle kardesciiiikler cikti :rolleyes:
Samanyolu Tv'de bir kürt vatandasimiz ; Ayyildiz bayragim, Istiklal marsim , Turkiye Cumhuriyeti vatandasiyim diyor ee daha ne istiyorsun ? :rolleyes: |
[QUOTE=ŞERİFE;481587]Sizin itibar ettiginiz adamlar, zihniyet coktan böldü haberiniz yok...Kabul edin , veya etmeyin...
bölücülüğün daniskasını 30 yıldır ayni adamlar yapıyor. Güneydogu da, Sivasdan ötesinde neden yoklar ? Hakkaride neden miting yapamazlar ? Eger ülkenin Güneydogu’suna hitap edemiyorsanız, sizin dünyanızda ülke bölünmüs ve siz de fiilen ülkeyi bölmüssünüz demektir. bunlar sizin sözleriniz değil mi? buraya bir konu açılmış ve herkes düşüncelerini söylüyor bende herkes gibi yazdım siz de karşılık olarak ALLAH'tan sizin gibi vatana hizmet eden ülkücüler var da bölünmüyoruz dediniz. bundan kastınız nedir. ben gereksiz polemiklere girmem cevap vermek zorunda bırakıyorsunuz. benim ağzımdan ALLAH CC, ALLAH RESULÜ SALLALLAHU ALEYHİSSELAM EFENDİMİZ BİR DE VATAN MİLLET ÇIKAR. anlayacağınız yersiz ve kimseye hayrı olmayan tartışmalara girmem. bu da size son cevabımdır.[/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Teal"]Benim sözlerim ... gereksiz polemiklere girmem diyorsunuz ama,,zat i alinize bi itham yokken,gelip tehdit eden,yazmadigim seyi bana itham eden sizsiniz...ben degil:) Agzinizdan Allah ve Resulu düsmesin,Selametle...[/COLOR][/FONT][/B] |
[QUOTE=albina58;481503][B]Bu konuyu hala anlamayan aklı yarım yorumlar ile sağ gösterip sol vurarak,ne alaka ise emekli maaşı,annesinin gençliği felan üstünde yorum yapmak kel alakadır.[/B]
[B]1-Hükümet kürt açılmı yapacam diyor[/B] [B]2-Dağdan 40 tane eşkiya iniyor,[/B] [B]3-AB nin isteği ve şartı doğrultusunda avrupadan 20 tane pkk geleceği söyleniyor.[/B] [B]Bu konu dahilinde KÜRT AÇILIMI hakkında topic içinde yorum yapılması,bu sürece nerden gelindi,nasıl bir yol izlenmesi gerek bu konular üzerinde araştırma yaparak yorum yapılması gerek.[/B] [B]1-Bugün bile hükümet nasıl bir açılım yapıp ne yapmak istediğini Türk halkına anlatamadığını,[/B] [B]2-Devleti bölüp parçalamak üzere örgüt kurup çatışma yapan 40 kişi elini kolunu sallayarak gezerken,[/B] [B]3-Avrupa'da yıllık 5 milyar dolarlık bir eroin pastasına yön veren ve bugün batılıların huzurunu kaçıracak güce sahip pkk avrupa kadrosundan 20 kişi geliyor.[/B] [B]1-Ülkemde 1 sınıf Türkiye cumhuriyeti devleti vatandaşı olmak varken,sözde azınlığım diyerek 2.sınıf vatandaşlığı tercih etmek nerden çıkıyor sonu ne olacak asıl merak edilen budur.Üstelik ülkemde açlık-eğitimsizlik-işsizlik ve pervasız yapılaşma almış başını giderken.[/B] [B]2-Dağdan eşkiyalık yapıp gelip yargılanmaksızın elini kolunu sallayarak gezen eşkiyalar varken,aç çocuğuna bir lokma ekmek götürmek için hırsızlık yapn 15 yıla mahkum oluyor,adına ergenekon dedikleri bugün bile iddianamesi olmayan,sözde iddia sahibi 7 tane adi suçtan mahkum kişi(Ki bunların suçu öz kızının ırzına geçmekden-cinnet geçirip ailesini öldüren adi suçlulardan oluştuğu halde)bu isnatlardan uluslararası 1 numaralı cerrahımızdan akademisyenlerimize sorgusuz hapiste yatarken bu ne çelişki?[/B] [B]3-Terör örgütünün avrupa kadrosu tasfiye için Türkiye ye gönderilmek istenirken,kırmızı bülten ile aranan ülkemizce Abdulkadir AYGAN ismindeki pkk avrupa sorumlusu (Hakkında mahkemelerimizde tutuklanma kararı olan birisidir)niçin teslim edilmiyor.[/B] [B]Lütfen bu konulara kafa yoralım.[/B][/QUOTE] Çok güzel bir yorum tşk. ler albina58 kardeşim. Dün 32.Günde Albay Sarızeybek çok ilginç isabetli ve doğru şeyleri açıklığıyla dile getirdi. İzlemenizi isterdim. |
Ben televizyonda izledim bu açılım safsatasını da ucu açık hala içerisinde ne olduğunu anlayamadım, sevgili akplilerde anlatmaktan ziyade kendilerine yaftalanan şeyleri de açıklamaktan ziyade muhalefete saldırdı...
Mesela en basiti bizim bu forumda çözdüğümüz bir şey vardı uzun süredir servis edilmediğinden anlıyorum bunu da. Neydi o Öcalan'ın Asılmasını Erteleme(dikkat edin reddetme değil onu mecliste akplilerinde bulunduğu ve MHP'nin asılsın reyini belirttiği başka bir gündemde olduğunu hatırlatırım) protokolünü servis etmişler. Ne diyormuş o protokol"eğer bu erteleme PKK lehine propaganda olarak kullanılırsa ve PKK eylemleri artış gösterilirse derhal bitirile ve APO idam edile". Demekki kimden taviz vermesi isteniyormuş pkk'dan neyse zaten bu maddeyi de MHP zorla koydurtmuştu tüü kakadır ondan. Kendi ağızlarıyla düşüyorlar yanılgıya anlayacağınız. Neyse kötü Baykal bile 2002 yılında yani MHP koalisyon ortağıyken yani tek başına iktidar dahi değilken bir sene boyunca 6 şehit verdiğimizi, ancak şu açılım safsataları çıktığından beri sadece 3.5 ayda bunun 4 katı şehit uğurladığımızı farketmiş söylüyor. Demekki terörle mücadelede bu hükümet yetersiz. Ee terörle mücadele edeceğim diye etnik bir kimliği ulus ya da millet haline getiren yani marksist materyalist dış mihraklı bir hareketi etnik kimlik unsurlarının tamamına maal eden ve neticede daha başka isteklerine düşünsel konjonktürde değil de ırsı konjonktürde taban oluşturmasına vesile olacak bir yaklaşımı sergileyen hükümete en büyük tenkit ve uyarı ona oy verenler tarafından gelmeli, en azından ben oy vermedim vicdanım rahat. Oy verenler tepkilerini göstermeli vicdanlarını rahatlatmak için yoksa bundan 100 yıl önce bazı oluşumları destekleyenlerin o oluşumların Osmanlı'yı dağılmaya götürmesinde olduğu gibi vicdan azaplarıyla başbaşa kalıcaklardır... Saygıyla ve sevgiyle herkesi selamlıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun ve Türk Milleti'ni korusun... |
Arkadaşlar buraya konuyla alakalı yorumlarımızı yazalım lütfen. Konuyla alakalı olmayan yorumlar silinecektir. Açılım hakkında görüşlerimiz nedir ? Konuyu siyasi haraket reklamına çevirmeyelim.
|
[QUOTE=albina58;481503][B]Bu konuyu hala anlamayan aklı yarım yorumlar ile sağ gösterip sol vurarak,ne alaka ise emekli maaşı,annesinin gençliği felan üstünde yorum yapmak kel alakadır.
1-Hükümet kürt açılmı yapacam diyor 2-Dağdan 40 tane eşkiya iniyor, 3-AB nin isteği ve şartı doğrultusunda avrupadan 20 tane pkk geleceği söyleniyor. Bu konu dahilinde KÜRT AÇILIMI hakkında topic içinde yorum yapılması,bu sürece nerden gelindi,nasıl bir yol izlenmesi gerek bu konular üzerinde araştırma yaparak yorum yapılması gerek. 1-Bugün bile hükümet nasıl bir açılım yapıp ne yapmak istediğini Türk halkına anlatamadığını, 2-Devleti bölüp parçalamak üzere örgüt kurup çatışma yapan 40 kişi elini kolunu sallayarak gezerken, 3-Avrupa'da yıllık 5 milyar dolarlık bir eroin pastasına yön veren ve bugün batılıların huzurunu kaçıracak güce sahip pkk avrupa kadrosundan 20 kişi geliyor. 1-Ülkemde 1 sınıf Türkiye cumhuriyeti devleti vatandaşı olmak varken,sözde azınlığım diyerek 2.sınıf vatandaşlığı tercih etmek nerden çıkıyor sonu ne olacak asıl merak edilen budur.Üstelik ülkemde açlık-eğitimsizlik-işsizlik ve pervasız yapılaşma almış başını giderken. 2-Dağdan eşkiyalık yapıp gelip yargılanmaksızın elini kolunu sallayarak gezen eşkiyalar varken,aç çocuğuna bir lokma ekmek götürmek için hırsızlık yapn 15 yıla mahkum oluyor,adına ergenekon dedikleri bugün bile iddianamesi olmayan,sözde iddia sahibi 7 tane adi suçtan mahkum kişi(Ki bunların suçu öz kızının ırzına geçmekden-cinnet geçirip ailesini öldüren adi suçlulardan oluştuğu halde)bu isnatlardan uluslararası 1 numaralı cerrahımızdan akademisyenlerimize sorgusuz hapiste yatarken bu ne çelişki? 3-Terör örgütünün avrupa kadrosu tasfiye için Türkiye ye gönderilmek istenirken,kırmızı bülten ile aranan ülkemizce Abdulkadir AYGAN ismindeki pkk avrupa sorumlusu (Hakkında mahkemelerimizde tutuklanma kararı olan birisidir)niçin teslim edilmiyor. Lütfen bu konulara kafa yoralım.[/B][/QUOTE] [B]Bende aynı konu üzerindeyim benim demem odurki bu ülke için gencliğini vermiş insanları 3 kuruşla emekli etmişler bir çoğunun evi yokken Diğer taraftan dağdan inen it soylarına sermaye ve konut yardımı yapılacaklar şehitlerimizin kemikleri sızlamazmı?gazilerimizi hüsrana uğratmazmı? şehit anaları feryat etmezmi? bizler bu olaylara sesiz kalırmıyız? adaletmi bu bunu bize nasıl acıklayacaklar ben sadece bir örnek gösterdim siz bu görüşüme isterseniz aklı yarımlar deyiniz isterseniz kel alaka deyin sizin görüşünüz ancak sizi bağlar[/B] |
DEMOKRATIK açılım lazım :) anlayana :%
|
bir amerikan oyunu olan pkk filmi nin final sahnesidir..yönetmeni bilinmemektedir..
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:15. |