![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Ben kime ne verdim, kimden ne aldım,
Üzüldüm, yıprandim, hüsrana daldım, Terkeylemiş dostlar bak yalnız kaldım, Yalnızlığım size benziyor dağlar. |
Dün çokça üzüldüm, ne desem boşa,
Hakim olamadım gözümde yaşa, İçimde yalnızlık gitmiyor hoşa, Yalnızlığım size benziyor dağlar. |
Sen benden iyisin kurdun, kuşun var,
Zemheri ayında kara kışın var, Çiğdemin, nevruzun, bin yemişin var, Yalnızlığım size benziyor dağlar. |
[B]dökülür gözümden akan bu yaşlar
sevdiğim herzaman yolumu gözler eğer dönemezsek birgünde bizler güneş vurmuyormu sizlere dağlar[/B] |
Arayan soranın yoksa gurbette,
Ağlayacak gözler bir gün elbette, Kimsesizlik burda her gün nöbette, Yalnızlığım size benziyor dağlar. |
Bu aralar yine döşümde hüzün,
Ayrıldım yarimden gülmüyor yüzüm, Sevda için yanar kavrulur özüm, Yalnızlığım size benziyor dağlar. |
[FONT=Comic Sans MS][I]Sevdim Yarimi Gurbet Ellerden
Bilmezdim Caresizlik Ölümden beter Daglar kesmis Sila'ya Yolumu Bir gün dönermiyim O'na dogru.... [/I][/FONT] |
Kusura bakıpta üzülmen bana,
Mutluluğum olsa verseydim sana, Bir vefalı yâri sarmadım cana, Yalnızlığım size benziyor dağlar. |
[QUOTE=sandalli;517630]Dün çokça üzüldüm, ne desem boşa,
Hakim olamadım gözümde yaşa, İçimde yalnızlık gitmiyor hoşa, Yalnızlığım size benziyor dağlar.[/QUOTE] gatar gatar olmuş gider yurduma dostlarıma selam söylen turnalar derman bulunmaz benim derdime bu senede köyümde yaylan turnalar |
[QUOTE=OSMAN ECE;517637]gatar gatar olmuş gider yurduma
dostlarıma selam söylen turnalar derman bulunmaz benim derdime bu senede köyümde yaylan turnalar[/QUOTE] Benden yalnızlığı alıp bitirin, Sılada ki yare selam götürün, Tutun ellerinden bana getirin, Bu garibi mutlu eylen turnalar. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:33. |
|