![]() |
|
Cevap: forumdan 3 kişiye çiçek ver !!!
[B][COLOR=darkorange]18.doğumgünümden sonra en çok duygulandığım doğum günüm(sayenizde) olan 31.doğum günümde iyi dileklerde bulunun bütün arkadaşlarıma,abilerime,ve kardeşlerime çok ama çok teşekkür ediyorum ve kendi balkonumda yetiştirdiğim bu nacizane çiçeğimi
Yakamoz Güleyşa EyüphanAydın Furkan Serrrkan[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]Sawas Engin58 Seheresma Sonmez Jacop162000 Sonbahar5803 albina58 nihat83 SivasLady arifcoskun svs crazy58 berat.demir GuNaY Seva Senaege gürün güzeli tatli-dilli [EMAIL="serd@r"]serd@r[/EMAIL] RüstuElmas rallim58 Kaptan58 Fatoşyvz altuntas58 sizlere sunuyor tekrar teşekkürler ediyorum [IMG]http://img119.imageshack.us/img119/3241/dscn1496en6.jpg[/IMG] [/COLOR][/B] |
[B]- kronick
- EyüphanAydın - arikarinkuchi - veysel - gurunlumezun58[/B] |
--->: forumdan 3 kişiye çiçek ver !!!
[B]Bu seferki sadece Kaptan-58 Mustafa abime yolluyorum :D[/B]
|
[B]kronick
kaptan ve eyüphan[/B] |
-->: Cevap: forumdan 3 kişiye çiçek ver !!!
[QUOTE=kronick;319190][B][COLOR=darkorange]18.doğumgünümden sonra en çok duygulandığım doğum günüm(sayenizde) olan 31.doğum günümde iyi dileklerde bulunun bütün arkadaşlarıma,abilerime,ve kardeşlerime çok ama çok teşekkür ediyorum ve kendi balkonumda yetiştirdiğim bu nacizane çiçeğimi
Yakamoz Güleyşa EyüphanAydın Furkan Serrrkan[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]Sawas Engin58 Seheresma Sonmez Jacop162000 Sonbahar5803 albina58 nihat83 SivasLady arifcoskun svs crazy58 berat.demir GuNaY Seva Senaege gürün güzeli tatli-dilli [EMAIL="serd@r"]serd@r[/EMAIL] RüstuElmas rallim58 Kaptan58 Fatoşyvz altuntas58 sizlere sunuyor tekrar teşekkürler ediyorum [IMG]http://img119.imageshack.us/img119/3241/dscn1496en6.jpg[/IMG] [/COLOR][/B][/QUOTE] cok ama cooookkkkk teessüf ederim :D neyse caniniz sagolsun |
benim çiçeklerim
yamtar kaptan 58 ğül.i.ahmer ğürünğüzeli yiğidotran vefasız ?*serkan ğelsin |
[B]Bu seferki özel birisi ,
Seheresma Gürün Güzeli , Kaptan-58 SametYıldız'a gitsin.[/B] |
Bu defa bütün çiçeklerim.....
ÜNYE..deki sevdiklerime...... |
[CENTER]en güzel güllerimi yolluyorum sana
GuNaY'a GuNaY'a ve yine GuNaY'a[/CENTER] |
Sakaryanın bütün gülleri.......
Köyümün (Gümüşdere beldesi) dağına taşına kırmızı yanaklı insanlarına gelsin onları çok özlüyorum Allahım bitsin artık bu sıla özlemim. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:31. |
|