![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Defansı dağınık, forveti kayıp,
Koymuşlar kenara futbolcu sayip, Yakısmıyor bunlar Sivasa, ayıp, Maçlara gidecek hazım kalmadı. |
Forvette Mehmet var, kalede Akın,
Hücum edemiyor şunlara bakın, Bülent Uygun hocam ödenmez hakkın, Seni gönderene sözüm kalmadı. |
[B]sizleri izledim hep garip garip
yine kaybetmişiz üç puan kayıp denizliden puan almassak ayıp size bağıracak sesim kalmadı[/B]. |
Nerede ozanlar, nerede dostlar,
Gelin de bir selam verelim hele, Sizi beklemekten tozlandı postlar, Buyurun dergaha serelim hele. |
ozanlar terk etti boş kaldı meydan
bu gidişle sanırım ok çıktı yaydan bir umudum kaldı gelecek aydan bu korkulu rüyayı yoralım hele |
buyuk usdatlar aldi sazi eline hele soyleyin abiller gunlumuzun pasi silinsin
|
dergaha koşarım ben seve seve
bin ömür verilir candan bir söze Haktan gayrı herşey ağırdır gönle Nefisten bir uzak kalalım hele |
Diyari baba var derdime derman,
Yar idamım için çıkarmış ferman, Yeniden gönülde savrulsun harman, Tarlayı seneye sürelim hele. |
[QUOTE=sandalli;518171]Diyari baba var derdime derman,
Yar idamım için çıkarmış ferman, Yeniden gönülde savrulsun harman, Tarlayı seneye sürelim hele.[/QUOTE] geldim ozanlar ben koşa koşa verdiğimiz emekler gitmesin boşa bugün sayımız çıksın on beşe diyer ozanlarıda görelim hele |
Gayri ben giderim, sabah işim var,
Kara kabus gibi çöken düşüm var, Sılaya hasretim, gözde yaşım var, Nasipse Sivas´a sürelim hele. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:53. |
|