![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Kar yağdı gölleri buzlar kapladı,
Aşklar yüreğime hançer sapladı, Yar iline vardım, kalbim hopladı, Açılsın kapılar girelim hele. |
[B]Açıldı kapılar giren olmadı
Yağacak dediler kar yağmadı Göremedik yine gelini damadı Çalsın davullar oynayalım hele[/B] |
Evlenmek mi ister Cley beyimiz?
Yıldızdan, Tecerden insin suyumuz, Çalınsın zurnalar coşsun toyumuz, Getirin davulu vuralım hele. |
Bakışlar ufukta, ufuk kırmızı,
Dügün olacaksa bekleme yazı, Cley evlenirse çalarız sazı, Tutuşun halaya görelim hele. |
[B]Elbet Cley birgün evlenir
Cadde sokak ev şenlenir Gurbetten dostlar beklenir Gelmesin de görelim hele[/B] |
[QUOTE=sandalli;518357]Evlenmek mi ister Cley beyimiz?
Yıldızdan, Tecerden insin suyumuz, Çalınsın zurnalar coşsun toyumuz, Getirin davulu vuralım hele.[/QUOTE] hasan abi bende evlenmek istiyorum banada şiir yazarmısın lütfennn |
Kurulur masalar yemekler pişer,
Davula vurulur, zurnalar coşar, Her gönülde elbet bir aslan yaşar, Bekarlık devrini kıralım hele. |
[QUOTE=KARAMELLL58;518396]hasan abi bende evlenmek istiyorum banada şiir yazarmısın lütfennn[/QUOTE]
Karamell`e Mevlam bir yiğit versin, Sevgiye, saygıya onunla ersin, Acılardan uzak, mutluluk görsün, Beyaz gelinlikle görelim hele. Keder, elem nedir görmesin gözün, Gülücük dağıtsın yuvana yüzün, Ben seni bilirim doğruluk özün, Nikah defterini verelim hele. |
teşekkür ederim çok sağol inşallahhh diyimm;)
tekrar teşekkür ederimm çokggüzeel |
Selam olsun benden sılada dosta,
Bilmem ki ozanlar yine mi yasta, Cleye dügünde kocaman pasta, Dostlarla birlikte verelim hele. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:33. |
|