![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]mustafa ceceli .unutamammmm
Unutmadım unutamam Kara sevdam merak etme Yaşamaksa yaşadım lakin Canımın çoğu kaldı sende Pişman mıyım asla Güzelleştim yasla Sevmedim mi sevdim evet Senden sonra ihtirasla Ama benim ciğerim yanar Ten oyalanır can kanar İki gözüm iki çeşme Haberin yok içerime içerime akar … [/B] |
[B] mustafa ceceli-hastalikta saglikta
Şu hercai hayata bir kere geldik Yedik içtik doyduk kalktık hesabı birlikte verdik Sinsi hayat ihtirası bana hiç uğramadı Dünya malı zenginin olsun sen benim kadınım Seni hastalığımda sağlığımda da yanımda görmeliyim Güneşin doğduğunu da battığını da senle izlemeliyim Yanabilir saltanatlar olsun yeniden yaparız Bizde bu sevda sürdükçe ölsek de yanyanayız [/B] |
[QUOTE=canom58;525705][B] mustafa ceceli-hastalikta saglikta
Şu hercai hayata bir kere geldik Yedik içtik doyduk kalktık hesabı birlikte verdik Sinsi hayat ihtirası bana hiç uğramadı Dünya malı zenginin olsun sen benim kadınım Seni hastalığımda sağlığımda da yanımda görmeliyim Güneşin doğduğunu da battığını da senle izlemeliyim Yanabilir saltanatlar olsun yeniden yaparız Bizde bu sevda sürdükçe ölsek de yanyanayız [/B][/QUOTE] [B][COLOR="Red"] okadar muhtesem bi parcaki her dinledigimde icimi sizlatir bos bos sözleri yolladim icim el vermedi öyle birine bunlari diyebilmek o dogru kisiyi bulmak hayati paylasmak herseyi senle yasamaliyim demek derdi de kederide zenginligide yoksulluguda seninle yasamaliyim diyebilmek hastaligindada saglindada seninle olmayalim diyebilmek nekadar güzel :( [/COLOR][/B] |
[B]esmer meleğim
Geceleri sevdan dolar gönlüme Dökülür taneler esmer meleğim Düşünürüm seni geçmez günlerim Ölüyor yüreğim esmer meleğim Gözümde tütüyor her bir bakışın Gözlerin gönlüme vurur ansızın Aylar yıllar geçse dinmez ki sızım Unutamam seni esmer meleğim Doktor ne yapsın ki Kalpte yarası ne merhemi var nede ilacı Bir ömür sürecek sevdamın yası Unutamam seni esmer meleğim Gözümde tütüyor her bir bakışın Gözlerin gönlüme vurur ansızın Aylar yıllar geçse dinmez ki sızım Unutamam seni esmer meleğim[/B] |
[B]Ömrümün son durağında
Seni buldum yanımda Aşkımın son baharında Son yapraksın dalımda Bin keder yüklüyüm Gülmedi yüzüm Bir gece kalsın yanında Dinlensin gönlüm Böyle dertliyim Hasret çekeyim Yoktur huzurum Ağlar gezerim Ben tanrı misafiriyim Yersiz bir garibim Bana bir yer ver kalbinde Benimdir diyeyim Garibim yer ver & Garibim yer ver Kalbimin esrarı Çüzülsün varsın Böyle sevgi bu akşam Felek kıskansın Böyle dertliyim Hasret çekeyim Yoktur huzurum Ağlar gezerim Yersiz bir garibim Bana bir yer ver kalbinde Benimdir diyeyim Garibim yer ver [/B] |
Ferdi Tayfur
neyleyim sen yoksan eger dunyanin servetini neyleyim sen yoksan eger ahiretin cennetini neyleyim sen yoksan eger sahilleri kirlari neyleyim sen yoksan eger yazi kisi bahari |
club des belugas-tarrango
|
kenan doğulu-aşkkolik
|
candan erçetin-kırıkkalpler
|
YONCA LODİ-EMANET EN SEVDÜGÜM ŞARKI
|