![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=arifcoskun;336883]Küstürdün bak sivasburs kronick'i
Ne yapsakki acep gelir geri Düzelt şimdi durumu gelsin bari Gelene kadar ben bir çay içerim gayri[/QUOTE] Tutar elimden düşersem dara Küsmez abicim o asla bana Kronick gel hadi katıl bize Yoluna olmuşum kurbanlık dana |
Sivasburs bursa dan mi geliyon,
Bursanin neyi meshur biliyon, Kestaneleri hep yalniz yiyon, Neden Kronick`e de göndermiyon. |
[quote=sandalli;336882]Abi geldim macin tadi yok,
Yagmur camur rüzgar cok, Macin hakeminde de is yok, Böyle maca ne gerek var.[/quote] Evet bende dinliyorum bir yandan Hava bozuk olmuyor bir türlü ortadan Hakemin gözlüğü yok göremiyor uzaktan Yakacak şimdi bir takımı canından ;) |
[quote=sandalli;336887]Sivasburs bursa dan mi geliyon,
Bursanin neyi meshur biliyon, Kestaneleri hep yalniz yiyon, Neden Kronick`e de göndermiyon.[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]valla ona hiç hayır demem kestane şekerine 50 lira verem kestane şekeri yolla bana yoksa giderim dahada gelmem [/COLOR][/B] |
Kronick demledi cayi iciyor,
Cigarasi ortaya duman saciyor, Arif`i gören burdan kaciyor, Ustayla atismak yürek istiyor. |
[QUOTE=sandalli;336887]Sivasburs bursa dan mi geliyon,
Bursanin neyi meshur biliyon, Kestaneleri hep yalniz yiyon, Neden Kronick`e de göndermiyon.[/QUOTE] Kestane feda ona olsun be Yeter ki Kronick getir de Ha bu arada isterseniz Bursa'nın tamamı hizmetinizde |
[QUOTE=sandalli;336890]Kronick demledi cayi iciyor,
Cigarasi ortaya duman saciyor, Arif`i gören burdan kaciyor, Ustayla atismak yürek istiyor.[/QUOTE] Örümceğin ördüğü ince bir ağdım Ben Sivaslıyım orada doğdum Sandallı habire meydan okuyon Söz denizimde kimleri boğdum:D |
Hava bozuk rüzgar eser,
Yurtsuzlar disarda gezer, Yoksulluk kalpleri ezer, Devlet baba neredesin? |
[quote=sandalli;336890]Kronick demledi cayi iciyor,
Cigarasi ortaya duman saciyor, Arif`i gören burdan kaciyor, Ustayla atismak yürek istiyor.[/quote] Bizde dedik kesildi ses neden Meğersem demlemiş çayı filizden Cigarasın almış çekiyor derindeen Beni gören kaçmaz bağlanır yürekten |
[QUOTE=kronick;336889][B][COLOR="DarkOrange"]valla ona hiç hayır demem
kestane şekerine 50 lira verem kestane şekeri yolla bana yoksa giderim dahada gelmem [/COLOR][/B][/QUOTE] Bu kronickle ne edeceğim Başım alıp nere gideceğim İstediğin kestane olsun Tamam dedim bak göndereceğim |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:47. |
|