![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]mustafa uğur
seviyorum kahretsin [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]CanKan
Canimi Veririm Beni böyle bir basina Yalnizca birakma Sensiz hiç olmuyor Olmayacak anla Kapinda köleyim Ugrunda öleyim Iste bu canimi Sana ben vereyim Yapamam katlanamam Acina dayanamam Sensiz hiç olmuyor Yasarim anlatamam Canina canimi ben veririm Bunu sen bil yar Ugruna ölürüm delilik ederim Sözümden dönmem yar Silahi çekerim vururum giderim Baskasina seni vermem yar Sen benimsin bunu bil Dünya ne yazar Beni böyle bir basina Yalnizca birakma Sensiz hiç olmuyor Olmayacak anla Darbeler yesemde degil umrumda Birakmam Kapinda köleyim Ugrunda öleyim Iste bu canimi Sana ben vereyim Senle ben mutluyum Sensizi neyleyim Birakmam...[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
MUSTAFA YILDIZDOĞAN - GÖZLERİ........
|
[B][CENTER][COLOR="Blue"]Rihanna - Don't Stop The Music[/COLOR][/CENTER][/B]
|
MUSTAFA YILDIZDOĞAN - VİRANE ŞEHİR
|
[B][CENTER][COLOR="Blue"]Metallica - Fade to Black[/COLOR][/CENTER][/B]
|
[B]Nelly Furtado - Te Busque
I've been high I've been low I've been fast I've been slow I've had nowhere to go Missed the bus missed the show I've been down on my luck I've felt like giving up My life locked in a trunk When it hurt way too much I needed a reason to live Some love inside me to give I couldn't rest I had to keep on searching [/B] |
[FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]Ömer Karaoğlu - Kuşlar[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT]
[FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Red"]Kanatlarımı kırdılar Umutlarımı vurdular Ninnileri susturdular Yüreğimi dağladılar Varamadım hasretine Sevdaların ülkesine Kuşlar !!![/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] |
MUSTAFA YILDIZDOĞAN - AŞKTANDIR
|
MUSTAFA YILDIZDOĞAN - AŞK BUDUR...
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:21. |
|