![]() |
|
Cevap: Sohbet Odası
[QUOTE=gönlüm58;524251]Belli belli lakaplarından ama şu Misto´nun lakabını merak ettim,Kankam benım nıckle gır yaz...:D:D:D[/QUOTE]
nasıl olsa alıştık öyle degilmi gönlüm :D |
sevgili hemşerilerim.. bana müsade iyi geceler cümleten görüşmek üzere byy.........
|
[QUOTE=HasreT;524243]he koyun kuzu biz olmadan yerseniz bogazınızda kalsın inmesin migdenize :D[/QUOTE]
sizide ayrica bekleriz hasret hanim koyun kuzu yemeye |
[QUOTE=HasreT;524253]nasıl olsa alıştık öyle degilmi gönlüm :D[/QUOTE]
Heeee bencede aynen öyle...D:D Yok Bilal tüm site gelmesın biz yarısıyla küsülüyüz...:D:D:D |
[QUOTE=gönlüm58;524251]Belli belli lakaplarından ama şu Misto´nun lakabını merak ettim,Kankam benım nıckle gır yaz...:D:D:D[/QUOTE]
Yok Misto´nun lakabini söylersem beni banlarlar, en fazla Bilal´in kulagina söylüyebilirim. :) |
[QUOTE=HasreT;524254]sevgili hemşerilerim.. bana müsade iyi geceler cümleten görüşmek üzere byy.........[/QUOTE]
iyi geceler hasret hanim |
[QUOTE=gönlüm58;524256]Heeee bencede aynen öyle...D:D
Yok Bilal tüm site gelmesın biz yarısıyla küsülüyüz...:D:D:D[/QUOTE] he bilal ozaman biz gelemeyiz ben küsülü olduklarım gelirse gelmem prensip meselesi çıkacam ama gönlüm izin vermiyor beraber çıkacakmışız :D :D |
Herkese cümleten İYİ GECELER...
|
[QUOTE=sandalli;524257]Yok Misto´nun lakabini söylersem beni banlarlar, en fazla Bilal´in kulagina söylüyebilirim. :)[/QUOTE]
soylemene gerek yok abi ben hatiladim bile :):):) |
[QUOTE=gönlüm58;524260]Herkese cümleten İYİ GECELER...[/QUOTE]
tamam artık çıkabilirim izin geldi :D |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:08. |
|