![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[COLOR="Red"][B]ellerine yureginize saglik, baya bir sayfa kacirdim, ama vaktim olunca okuyacagim. dortlukler yine hos olmus...[/B][/COLOR]
|
Zannetim ki aşklar yürekte hazdır,
Aşığın hayatı eğlence, sazdır, Bu deli başıma cezalar azdır, Kalbim bu aşklardan bıktığın nedir? ayagi tutturamadim. özür :) |
Acının sebebi eğer bir yarsa,
Kalbin ortasında vefasız varsa, Nefes almak bile epeyce zorsa, Gönülden gönüle aktığın nedir? |
Ben şimdi ararım, mutluluk nerde,
Kalbim küle döndü, acılar serde, Ümitler sevginin olduğu yerde, Senin yaban ele yıktığın nedir? |
Beni terkedemez sever diyordun,
Yıllarca koştun bak kendini yordun, Hani toz kaçmıştı ağlamıyordun, Söyle gözlerinden döktüğün nedir? |
[B][COLOR=darkorange]aşkı ile deliye döndüm
bir tokadı ile özüme döndüm şimdi yaşayan ölüye döndüm ölmeden mezara koyduğun nedir?[/COLOR][/B] |
Acının sebebi elbette yardır,
Yüreğin içinde sevdalar vardır, Yar ile geçecek günlerim kârdır, Öyle dudağını büktügün nedir? |
Nicedir bilinmez benim bu halim,
Ağzımdan söz çıkmaz tutuldu dilim, Dikenler batırır gönlüme gülüm, Hala açsın diye diktiğin nedir? |
Bir tek amacım var, yarimi sevmek,
Şiirle, türküyle cananı övmek, Diyorsun ki olmaz kadını dövmek, Öyle yumruğunu sıktığın nedir? |
[B][COLOR=darkorange]güle gül verilmez ki [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]güle gül verince gülünmez ki [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]sadece güller ekilmez ki[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]kaktüs ekmenin sebebi nedir?:D[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:37. |
|