![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Bu kaçıncı yara kaç oldu sayı,
Okunu fırlattın sakladın yayı, Hani kaybetmiştin o papatyayı, Söyle saçlarına taktığın nedir? |
Vur da kaafsına yere yıkılsın,
Boş kafası taştan taşa çakılsın, Pencereden ibret için bakılsın, Korkak gibi elin çektiğin nedir? |
[B][COLOR=darkorange]saçıma takmam tokdan başka
bazende oyalı bağklarım oyalı yazma sen bu sözleri üstüne alma benden beklediğin cevabın nedir?[/COLOR][/B] |
Hallaca çevirdin oyup da beni,
Kışın ortasında soyup da beni, Merdiven yerine koyup da beni, Üzerime basıp çıktığın nedir? |
Acımaz haline güldürür sana,
Bu nasıl bir insan doymuyor kana, Artık çekilmiyor tak etti cana, Bunu yok etmekte taktiğin nedir? |
Düşmüyor dilinden bak ahlar oflar,
Ayrı duruyorsun doldu mu saflar, Sana mı yazıldı söylenen laflar, Lafı boğazıma tıktığın nedir? |
Sandalli diyor ki iyice düşün,
Dert salar içime yandırır döşüm, Sanmam ki bir gün de rast gelir işim, Tekerime her gün soktuğun nedir? |
sivaBURs aslında biraz uçuktur,
Güle aşık olmuş aklı kaçıktır, Söylediği sözler gayet açıktır, Hadi söyle bana korktuğun nedir? |
[B][COLOR=darkorange]kronik vakayım düşmüşüm derde
sanıyorsun ki dermanı sende sende herkes gibisin benim gözümde gönlünde bana verdiğin yer nedir?[/COLOR][/B] |
Gönlümde yer yok ki hep acı dolu,
Sayende kaybettim ben doğru yolu, Ne olur topla git pırtıyı pılı, Anlamsız lafları çaktığın nedir? |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:48. |
|