![]() |
Cevap: ULAŞ-Yapalı
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;607479]Açılın yaylar görmeye geldim
Lalesin sümbülün dermeye geldim Bayramlar arası çok şey yitirdim Arayıp sormaya bulmaya geldim Can diyari bir dörtlükle bende katkıda bulunmak istedim ALLAH'a emanet olun selamlar[/QUOTE] gel yapalıya sana saz çalam köyümün yolu hep dolam dolam necmeddin ozanım aleyküm selam yanına yol daş olmaya geldim |
ağzınıza yüreğinize sağlık osman baba ve necmettin bey umarım iyisinizdir şöyle bir ziyaret edeyim dedim sefil anneye çok selamlar ellerinizden öpüyorum osman babacım ikinizinde.sizi size sizi allaha emanet ediyorum kendinize iyi bakın üşütmeyin sakın olurmu hoşçakalın.
|
Uzaktır gurbetle sıla arası,
Sinemde kanayan hasret yarası, Neyime gerekir elin parası, Milyonlara değer pulun Yapalı. Bu guzel dortlukle hayirli aksamlar yapali. |
[QUOTE=bilal kose;609754]Uzaktır gurbetle sıla arası,
Sinemde kanayan hasret yarası, Neyime gerekir elin parası, Milyonlara değer pulun Yapalı. Bu guzel dortlukle hayirli aksamlar yapali.[/QUOTE] HOŞ GELDİNİZ BİLAL SAFA GELDİNİZ YAŞLI GÖNLÜME HAL HATİR SORDUNUZ YAPALI KÖYÜME ŞEREFLER VERDİNİZ BAK SORULUYOR SENİN HALIN YAPALI |
[QUOTE=aysima58;609515]ağzınıza yüreğinize sağlık osman baba ve necmettin bey umarım iyisinizdir şöyle bir ziyaret edeyim dedim sefil anneye çok selamlar ellerinizden öpüyorum osman babacım ikinizinde.sizi size sizi allaha emanet ediyorum kendinize iyi bakın üşütmeyin sakın olurmu hoşçakalın.[/QUOTE]
GÜZEL KAREŞİM AYŞİMEDE GELMİŞ OSMAN AMCASINA SELAMLAR SALMIŞ AYLARDIR GÖRÜNMEZ DERİNE DALMIŞ KARA HİSARDA SENİN GÜLÜN YAPALI |
GEL GAYRI
ben gözümü sende açtım seni sevdiğimi bil gayrı sevdan ile dolup taştım kalbinden karayı sil gayrı kokundan başka tadmadım ömrümce seni aldatmadım altın değerini pula satmadım surat asma bana gül gayrı |
yalınayak diken üstünde yürürüm
sevda ateşinle her gün eririm istiyorsan sana canım veririm tak pençeni sineme al gayrı ömrüm gurbetelde çürüdü bedenimi türlü dertler bürüdü sensiz gönül bahçem kurudu sararıp gazele döndü gül gayrı yıkılmasın sevgimizin binası sensiz yanar diyarinin sinesi yedi tane yavrumun öz anası çok özledim canom gel gayrı |
ömrüm sona geldi dayandı
yar helallaşah gel dertli dertli ak sakalım kanlı yaşa boyandı al mendilinide sil dertli dertli |
[QUOTE=OSMAN ECE;612296]ömrüm sona geldi dayandı
yar helallaşah gel dertli dertli ak sakalım kanlı yaşa boyandı al mendilinide sil dertli dertli[/QUOTE] geldi geçti ömrümüz gurbette zalim ayrılık bıraktı dertte efkar bastı yazarım dörtte ağlarım ardından bil dertli dertli |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;612297]geldi geçti ömrümüz gurbette
zalim ayrılık bıraktı dertte efkar bastı yazarım dörtte ağlarım ardından bil dertli dertli[/QUOTE] ağlama sevdiğim sakın ağlama köz koyupta ciğerini dağlama yokluğumda sakın kara bağlama taş basıp bağrına gül dertli dertli |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:54. |