![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Salim58;520019][B]söyle Osman Abi ağzına sağlık
yağmurlar yağıyor yüzüyor kayık ellerim üşüyor bura çok soğuk ara sıra gelsen zormu ötesi.[/B][/QUOTE] ademin oğlu kızıyız hepimiz gelen misafire açık kapımız düyaya baki yoktur tapımız arkadaş olsak hormu ötesi BİR ÖNCEKİ ALINTI YAPTIĞIM YENİ BİR MİSAFİR OZANA YAZDIĞIM DÖRTLÜĞÜN DEVAMI SALİM CAN SEN ALINMA SAKIN |
doğru söylüyorsun Diyarı Baba
elime alırsam bir uzun yaba bir kepçe çorba koyayım kaba beraber toplansak hormu ötesi |
kardeşlik tarlasına tohum saçarım
bütün insanlığa kucak açarım kör cahile uymam uzak kaçarım bu yalan dünya ile birmi ötesi |
Sohbet-i âliye sokmayın hile,
Bela mı ararsın sen bile bile, İsterim insanlar sadece güle, Sevgi ve dostluğun hor mu ötesi? |
Bakınca boyuna adam sanırsın
Tatlı sözlerine hemen kanarsın Görünce gerçeği şaşıp kalırsın Gerçek hayattan varmı ötesi ? |
yalan dünyada boşa hayaller kurdum
evime ekmek getirmek benim derdim kimden ne aldım kime ne verdim bu soruyu kendime sora sora yaşadım |
Bu hayat çilesi gittikçe uzar,
Yokluk yiğitliğin özünü bozar, Bu aşk yüreğime acılar kazar, Ben sineme vura vura yaşadim. |
yoklukla geçmiştir bizim ömrümüz,
yinede dostlara hoştur gönlümüz, iyi akşamlar desin size ben deniz, ben ömrümü çilelerle yaşadım. |
Salim ozan gider selama durun,
Bu dertli başımda binlerse sorun, Ozanın sözünde sevdayı görün, Ben aşkları göre göre yaşadim. |
bir mazlumun ahını almadan
devletin tek kuruşunu çalmadan insanlık defterinden adım silmeden varlığı yokluğu göre göre yaşadım |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:23. |
|