![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Burada yazılan burada kalır,
Diyari yiğittir kıymeti bilir, Sandalli istersen yoluna ölür, Canı dosta vere vere yaşadim. |
Bacanah da gelmiş uzaktan bakar,
Kafasın bozmayın bir tane çakar, Nice güzellerin kalbini yakar, Büyük bir mafyada baba bacanah. |
[QUOTE=sandalli;520089]Bacanah da gelmiş uzaktan bakar,
Kafasın bozmayın bir tane çakar, Nice güzellerin kalbini yakar, Büyük bir mafyada baba bacanah.[/QUOTE] gercekten guzel olmus bacanah cok tsk:) |
kaçmayın buradan yoktur öcüler
haydin yazın beyler sizde bacılar ilerlesin sayfalar dinsin acılar hep gurbette kara kara yaşadım |
Diyari versene yeni bir ayak,
Sokaklar buz burda yaparlar kayak, Hayattım yapmadı bana bir kıyak, Derdi derde düre düre yaşadim. |
butun oaznlara gonulden selamlar yureginize saglik
|
[QUOTE=OSMAN ECE;520093]kaçmayın buradan yoktur öcüler
haydin yazın beyler sizde bacılar ilerlesin sayfalar dinsin acılar hep gurbette kara kara yaşadım[/QUOTE] [B][COLOR="Navy"]biz korkmayız öcüden sadece anlamayız dörtlükten bizimki aşk acısı dindiremez sayfalar ben hep uzaktan seve seve yaşadım[/COLOR][/B] |
[QUOTE=kolsuz_kerim;520097][B][COLOR="Navy"]biz korkmayız öcüden
sadece anlamayız dörtlükten bizimki aşk acısı dindiremez sayfalar ben hep uzaktan seve seve yaşadım[/COLOR][/B][/QUOTE] gençlikte aşk acısı yürekler yakar kerim hemşerim gelmiş uzaktan bakar açar baş örenin gülleri burcu burcu kokar köyüne selamlar söyle be kolsuz |
[QUOTE=sandalli;520095]Diyari versene yeni bir ayak,
Sokaklar buz burda yaparlar kayak, Hayattım yapmadı bana bir kıyak, Derdi derde düre düre yaşadim.[/QUOTE] al dostum sana uzun bir ayak siva usdattan yemeden dayak vasa kırgınlık olmadı sayak ağzında tatlı dile benziyor |
Hayatın anlamı sevgide gizli,
Mevlam bir kız versin hep tatlı sözlü, Yüreğine girsin bir gonca yüzlü, Sevdiğini mutlu eyle be kolsuz. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:41. |
|