![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Özürler dilerim sizden ozanlar,
Aramıza girmiş düzen bozanlar, Kendine bakmadan safça yazanlar, Almalıydı bence karşılığını. |
[I]Dün'de Bügün'de vardi Onlar
Nerde Beyaz Siyahi Calarlar Agzina Saglik Ozanim Sizlerde olmasaydi ne idi Halim.[/I] |
[I][COLOR="Red"]Basbugum Cok özledim Seni
Nasil biraktin ardindan Bizleri Rüyamda gördüm Seni Gözyaslarim ;Dualarim sanadir Ebedi... [/COLOR][/I] |
[QUOTE=sivaBURs;520226]Özürler dilerim sizden ozanlar,
Aramıza girmiş düzen bozanlar, Kendine bakmadan safça yazanlar, Almalıydı bence karşılığını.[/QUOTE] kalma kötünün sözüne bilse iyisini yazar o benden alacağını aldı işitti azar herkes kendi kuyusuna kazmasız mezar kazar kendi düşer aldırma usdat ektiği nifak tohumu kendini bilmez bin nesihat versen birini almaz beş vaktin birine zamanı olmaz abdestsiz namazı kıldırma usdat |
[B][COLOR=darkorange]söylediği sözler gitmedi hoşa
tasını tarağını toplayıp kaçtı koşa koşa geldiği gibi gitti yorulmayın boşa bir ayak verinde kronik yaza [/COLOR][/B] |
benimde arayıp soranım yoktur
nedense beni sevmeyen çoktur böyle sözlere karnımız toktur beni gurbet elde yalnız bırakma. |
ayak verin diyor Kronik bacı
başından inmesin o güzel tacı beni sormuyorsa kardeşle bacı beni buralarda yalnız bırakma. |
[B][COLOR=darkorange]hoşgeldin salim abi[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]ne oldu sana seni üzen ne ki [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]anlat bana dinleyeyim seni [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]derdini tasanı yalnız taşıma[/COLOR][/B] |
öylesine yazdım Kronik bacı
kurarsan birgün tandıra sacı börekler çörekler yaparsan bacı bizleride unutma azıcık acı |
[B][COLOR=darkorange]Hasan abim gelmiş uzaktan bakar
belki acıkmıştır zavallı adam şimdi ağzının suyu da akar eşide yapamazki o bir ''madam'' [/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:43. |
|