![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
İsten geldim internetim bozulmuş,
Kaderim alnıma kara yazılmış, Yemek yedim yorgun gözler süzülmüş, Bir de sen üstüme gelme Kronik. |
[QUOTE=sandalli;520393]İsten geldim internetim bozulmuş,
Kaderim alnıma kara yazılmış, Yemek yedim yorgun gözler süzülmüş, Bir de sen üstüme gelme Kronik.[/QUOTE] [B][COLOR=#ff8c00]üstüne gelmem madem öyle ise pişman oldum dediğim sözlere zaten küstüm cümle aleme bir de sen bana küsme abiciğim [/COLOR][/B] |
osman amcam nasılsın bugün
görüşemedik ayrılık hüzün bundan sonra aranızdayım hergün birde sen uzaklaşıp gitme yaz bugün |
gönlüm açılmışken sanada yazıyım iki
öyle uzak kalma sen hele bi gelki bak gör ozaman bende ki beni birde ben seni özledim seni |
[QUOTE=kronik;520404][B][COLOR=#ff8c00]üstüne gelmem madem öyle ise
pişman oldum dediğim sözlere zaten küstüm cümle aleme bir de sen bana küsme abiciğim [/COLOR][/B][/QUOTE] Senle konuşmayan dili keserim, Bazen dertli olur böyle eserim, Ne demek o öyle sana küserim, Abinin lafına kalma Kronik. |
hasan sıra sana geldi nihayet
durumlar nasıl iyisin hayret arada dertlenirsin sabret bırak bedduaları sen dua et |
unatmam kankamı onuda beklerim
gelemedi bi türlü yol gözlerim oda gelmek için can atar bilirim beni üzdüğü zaman çok sinirlenirim..:) |
[QUOTE=HasreT;520415]hasan sıra sana geldi nihayet
durumlar nasıl iyisin hayret arada dertlenirsin sabret bırak bedduaları sen dua et[/QUOTE] Selamlar saygılar sana da Hasret, Biter birgün elbet sende de gurbet, Geçer acı günler az daha sabret, Özlemin olmasın ömrün boyunca. |
[QUOTE=sandalli;520420]Selamlar saygılar sana da Hasret,
Biter birgün elbet sende de gurbet, Geçer acı günler az daha sabret, Özlemin olmasın ömrün boyunca.[/QUOTE] bitermi dersin bende gurbet ben her daim sılaya hasret sende birgün gülersin elbet özlem olmasa çekilirmi zahmet |
[COLOR="Red"][B]Gonlum58 bize sessiz bakar durur
yoksa yazacak iki satiri yokmudur Gel hele yaz bir suraya bir dortluk meydan birazdan kizisacak duyrulur[/B][/COLOR] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:22. |
|