![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Arif Üstadımda neşe az gibi,
Hüzünlü mü yoksa mevsim güz gibi, Sofrasını açıp sana biz gibi, Ekmeği parçaya bölen olur mu? |
Bazen gözlerini cibrit bağlıyor,
Çok zaman ağzından şefil çağlıyor, Öyle bir nazlı ki hemen ağlıyor, O´dan yar değil de halan olur mu? |
Diyari Babayı gözüm arıyor,
Acep nerelerde efkar sarıyor, Bu akşam ozanlar O'nu soruyor, Gel de biz olalım kölen olur mu? |
[B]Ben geldim ozanlar selam size
Neşe mutluluk dolsun evinize Bakın bendeki şu asık yüze Gitsem ardımdan gelen olur mu[/B] |
Ozanların çoğu dağıldı gitti,
Ümitler hevesler beklenti bitti, Hadi gelin artık hasretlik yetti, Sizsilik burada halen olur mu? |
Birtanem sen beni kafana takma,
Seslensen gelirim özlemim çekme, Ne olur bahçene çiçekler ekme, Ben olayım senin lalen olur mu? |
[QUOTE=Cley;520491][B]Ben geldim ozanlar selam size
Neşe mutluluk dolsun evinize Bakın bendeki şu asık yüze Gitsem ardımdan gelen olur mu[/B][/QUOTE] Hoş geldin ozanım Aleyküm Selam, Sen de katıl bize söyle yaz kelam, Yüreğine saadet doldursun Mevlam, Çok dostu var diye ölen olur mu? |
Ozanlar gelmedi dertlerli aldım,
Büyük bir boşluğa kendimi saldım, Sandalli gurbette bak yalnız kaldım, Elin memleketi sılan olur mu? |
[B]Açtım mekanı beklerim sizi
Bitmiştir yaprağı dökülen dizi Buyrun gelin kalmasın sızı Yazımı davet bilen olur mu [/B] |
Sizle hergün böyle huzura ersem,
Canımı veririm eğer seversem, sivaBURs'um şimdi giderim dersem, Acep saçlarını yolan olur mu? |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:25. |
|