![]() |
Cevap: Kahve molasi:))))
benim açığımı yine sen kapattın tşk gönlüm58
|
[QUOTE=servet 58;544671]benim açığımı yine sen kapattın tşk gönlüm58[/QUOTE]
[B]Rica ederim önemli degil,Arif abide getirmiş ama pastane yapımı ben evde yaptım...:)[/B] |
[QUOTE=arifcoskun;544670][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=19253&token=70248[/IMG]
Hasret zaten yorgunsun kahveyle pek güzel gider afiyet olsun...:D[/QUOTE] Amanın hemide tuzlu, çokk tesekkür ederim Arif Abi sagol sende olmasan :) |
[QUOTE=HasreT;544673]Amanın hemide tuzlu, çokk tesekkür ederim Arif Abi sagol sende olmasan :)[/QUOTE]
[B]Bakk bakk bakkkkkk benım kendi elerımle yaptıgım kurabıyeler ne olacak...:)[/B] |
[QUOTE=gönlüm58;544675][B]Bakk bakk bakkkkkk benım kendi elerımle yaptıgım kurabıyeler ne olacak...:)[/B][/QUOTE]
senin emegin bendesaklı buarada iyi geceler cümleten |
[QUOTE=gönlüm58;544675][B]Bakk bakk bakkkkkk benım kendi elerımle yaptıgım kurabıyeler ne olacak...:)[/B][/QUOTE]
[B]Seninkiler ayrı, ama bunlar tuzlu ben çok severim tuzluyu gönül :) ellerine saglık ama senin için tatlıda yerim [/B] |
[QUOTE=HasreT;544677][B]Seninkiler ayrı, ama bunlar tuzlu ben çok severim tuzluyu gönül :) ellerine saglık ama senin için tatlıda yerim [/B][/QUOTE]
[B]Yanıldın canım benim kurabiyelerde tuzlu...[/B] |
[QUOTE=gönlüm58;544678][B]Yanıldın canım benim kurabiyelerde tuzlu...[/B][/QUOTE]
[B]Hemiii, nerden anladın tuzlu sevdigimi :D[/B] |
[QUOTE=HasreT;544679][B]Hemiii, nerden anladın tuzlu sevdigimi :D[/B][/QUOTE]
[B]Çok zekiyim desem degilim:)içime dogdu...:)[/B] |
usta bır mısafır gelır sanada neden merak edıosun ya |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:38. |