![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Ben bügün yazamam konu çok ağır,
Hasretle, hicranla yanıyor bağır, Bıkmışım yaşamdan beni de çağır, Sensizlik ölümden beter mi anam? |
Sözünü dinledim çıktım hayata,
Unutmadım seni yapmadım hata, Sen bana vatansın sen bana ata, Yerini kimseler tutar mı anam? |
[QUOTE=sandalli;522167]Ben bügün yazamam konu çok ağır,
Hasretle, hicranla yanıyor bağır, Bıkmışım yaşamdan beni de çağır, Sensizlik ölümden beter mi anam?[/QUOTE] Elbet yaşamanın gelecek sonu Rahmetle anmışım inan ki O'nu, Benim de anamdır kapandı konu, Gözlerinden akan yaşına kurban. |
Sen gittin gönülde ateşler yaktim,
Ümidin yerine acılar ektim, Takdir-i ilahi sineye çektim, Sensiz oğlun rahat yatar mı anam? |
[QUOTE=sivaBURs;522186]Elbet yaşamanın gelecek sonu
Rahmetle anmışım inan ki O'nu, Benim de anamdır kapandı konu, Gözlerinden akan yaşına kurban.[/QUOTE] Senin yüreğinde bin aslan yatar, Her sözün gönlüme neşeler katar, Beşe aldığını beleşe satar, Ticaret dediğin işine kurban. |
[QUOTE=sivaBURs;522169]Sözünü dinledim çıktım hayata,
Unutmadım seni yapmadım hata, Sen bana vatansın sen bana ata, Yerini kimseler tutar mı anam?[/QUOTE] küçük yaştan beri ne ana ne baba felek aktardı beni kablardan kaba kırk beş yıldır yüzüm gülmedi töbe oğlun sizssiz lokma yutarmı anam |
[QUOTE=sandalli;522193]Senin yüreğinde bin aslan yatar,
Her sözün gönlüme neşeler katar, Beşe aldığını beleşe satar, Ticaret dediğin işine kurban.[/QUOTE] Aslan değil belki bir kuş olmuşum, Sözün okuyunca çok hoş olmuşum, Ben seni görünce sarhoş olmuşum Gözünün üstünde kaşına kurban. |
[QUOTE=sivaBURs;522207]Aslan değil belki bir kuş olmuşum,
Sözün okuyunca çok hoş olmuşum, Ben seni görünce sarhoş olmuşum Gözünün üstünde kaşına kurban.[/QUOTE] Bazen tebessümsün çirkin yüzüme, Ben çok saçmalarım bakma sözüme, Görünmez hiç birşey miyop gözüme, Takılıp gideyim peşine kurban. |
[B]Ana'ya hasret Büyük Ozanlar
Bende Babam'a Hasretim Bu aralar Gecmek bilmiyor günler[/B][B] sensiz[/B] [B] Gel artik ,evimiz kaldi sessiz .. [/B] |
Birgün görürmüyüm ben seni ana,
Şu gurbet elinde yüreğim yara, Düşündükçe seni sorarım yine, Aç o kollarını geleyim ana. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:35. |
|