Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Köylerimiz (Sivas Köyleri) (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=171)
-   -   MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ... (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=12557)

Abdurrahman 58 31.03.2008 22:25

-->: --->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

[QUOTE=yiğidoturan;249577]selaymünaleyküm beypınarlı hemşehrilerim bende adıslı turan alibabadan ama şimdi izmirdeyim komşumuz kasım dede vardı kasım hoca (kasım sağcı) rahmetli olmuş başınız sağolsun ALLAH rahmet eylesin[/QUOTE]

eyvallah abicim allah razı olsun dostlar sağolsun
kasım dede 110 yaşında falandı mekanı cennet olsun köyün en yaşlısıydı.

adislibekir 31.03.2008 23:05

--->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

[QUOTE=yiğidoturan;249577]selaymünaleyküm beypınarlı hemşehrilerim bende adıslı turan alibabadan ama şimdi izmirdeyim komşumuz kasım dede vardı kasım hoca (kasım sağcı) rahmetli olmuş başınız sağolsun ALLAH rahmet eylesin[/QUOTE]

Yeğenim Turan dost Foruma hoş geldin burası benim kardeşim Bilal Fındığın köyünün forumu saygı sevgi kardeşlik bizlerle.

bilalfındık 31.03.2008 23:29

arkadaşlar değerli kasım hocamız allahın rahmetine kavuşmuş duydum çok üzüldüm hem eiştem zeki sağcının dedesi hemde benimçocukluğumun unutulmaz anılarıvardır köyde perşembe ğünleri sabah ezanından önce ğazel okurdu anne babalarımıza yalvarırdık ğece kaldırın dinniyelim diye tüm beypınarlıların başı sağolsun ,,,AYRICA TORUNUNUN TORUNU ĞÖREN İLK İNSANDIR -----BUNU BİLİUORMUYDUNUZ-----

---

abdussvs 31.03.2008 23:36

[B][I][COLOR="Red"]BENİDE MİSAFİR KABUL EDERSENİZ SEVİNİRİM. TÜM BEYPINARLILARA İYİ AKŞAMLAR. AYRICA KASIM HOCAMA ALLAH'U TEALA RAHMET EYLESİN, GERİDE KALAN AİLE, AKRABA VE HEMŞERİLERİNİN BAŞI SAĞOLSUN...[/COLOR][/I][/B]

bilalfındık 31.03.2008 23:45

[QUOTE=abdussvs;249593][B][I][COLOR="Red"]BENİDE MİSAFİR KABUL EDERSENİZ SEVİNİRİM. TÜM BEYPINARLILARA İYİ AKŞAMLAR. AYRICA KASIM HOCAMA ALLAH'U TEALA RAHMET EYLESİN, GERİDE KALAN AİLE, AKRABA VE HEMŞERİLERİNİN BAŞI SAĞOLSUN...[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

NEDEMEK KARDEŞİM BAŞIMIZ ÜSTÜNE

adislibekir 31.03.2008 23:58

[QUOTE=bilalfındık;249597]NEDEMEK KARDEŞİM BAŞIMIZ ÜSTÜNE[/QUOTE]

Bilal bak benim peşimde bolluk vardır sizin sitede neşelendi................

abdussvs 01.04.2008 00:08

[QUOTE=adislibekir;249610]Bilal bak benim peşimde bolluk vardır sizin sitede neşelendi................[/QUOTE]

TUSUNAMİ SENİN YANINDA AZ KALIR ABİ GÖZLERİMİZ DAHA TECRÜBELİ SEN OLDUĞUN İÇİN HANGİ SAYFADA ADISLIBEKİR VAR ONU ARAR OLDU...

bilalfındık 01.04.2008 00:15

[QUOTE=adislibekir;249610]Bilal bak benim peşimde bolluk vardır sizin sitede neşelendi................[/QUOTE]

EVET SAĞOLASIN BENDE SENİN SAYENDE YENİ ARKADAŞLARIM OLDU ŞİMDİ SAYFA SAYFA DOLAŞIP YAZIYORUM SEN GELECEN ĞÖRÜŞECEZ DİYE ADAMLARI BİR HAFTADIR EKİYOM SUSURLUĞA GİTMİYOM

adislibekir 01.04.2008 00:20

[QUOTE=abdussvs;249620]TUSUNAMİ SENİN YANINDA AZ KALIR ABİ GÖZLERİMİZ DAHA TECRÜBELİ SEN OLDUĞUN İÇİN HANGİ SAYFADA ADISLIBEKİR VAR ONU ARAR OLDU...[/QUOTE]

Sağol kardeşim Sizlerden feyz alıyorum o hocalık işi falanda Ali Sayan kafa yapıyor Milletle.Senin polis ARKADAŞ fAHRETTİN RAHATSIZLAŞMIŞ ODA DEMİŞ BEKİR AĞA Bİ OKURSA GEÇER MEVZU ŞAKAYLA BÖYLE BAŞLADI

bilalfındık 01.04.2008 00:25

[QUOTE=adislibekir;249633]Sağol kardeşim Sizlerden feyz alıyorum o hocalık işi falanda Ali Sayan kafa yapıyor Milletle.Senin polis ARKADAŞ fAHRETTİN RAHATSIZLAŞMIŞ ODA DEMİŞ BEKİR AĞA Bİ OKURSA GEÇER MEVZU ŞAKAYLA BÖYLE BAŞLADI[/QUOTE]

REİS SNİN FATSALILARLA KAPIŞTIK SUSURLUKTA
BENİM BIYIKLARIMA TAKTILAR ÇOK BÜYÜK KARIŞTI ORTALIK BÜYÜK PATRONLARA İNTİKAL ETTİ YİNEDE KESTİREMEDİLER BIYIKLARIMI

WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:57.