![]() |
Cevap: Öldükten sonra Organlarınızı Bağışlarmısınız ?
[QUOTE=guldane;450823]+ben bağışlamam nedenmi bu bedeni cenabi allah bana emanet olarak verdi
düşünsenize vücudunuzdan düşen tek tüy bile ahirette sizden davacı olacak ben organımı bağışladığımda ahirette nerde senin bir parçan ben bu bedeni sana eksik vermadimki eksik getirdin derse rabbim ben ne cevap vereceğim sizi bilmem ama bu benim şahsi düşüncem.[/QUOTE] Abla ozaman ameliyatlarda günah , yada iş kazalarında evine ekmek götürmek için çalışan emekçinin kopan parmağı eli bunlarda günah senin mantığına göre , Bence önemli olan niyet gerisi hikaye. |
benim böbreği sen al anne :D lazım olur bulunsun
|
[QUOTE=nas_sina;450838]benim böbreği sen al anne :D lazım olur bulunsun[/QUOTE]
[B] Yabancıya gitmesin Güldane abla :D[/B] |
Metin benim kalbimde sana kardeşim tüm insanları sevmek için zamanım yetmezse bu görevi sana miras bırakıyorum :)
|
[B]Yalçın o temiz kalbimi bana verdiğin için benden de sana bir adet yürek kardeşim:) ama mangal gibi :D...[/B]
|
Saolasın kardeşim emanetini ömüy boyu saklarım :))
|
[B][I]Eger Islamda bir sakincasi yoksa bende bagiskarim,eger bir can kurtulacaksa[/I][/B]
[B][I]neden olmasin[/I][/B] |
[QUOTE=guldane;450823]+ben bağışlamam nedenmi bu bedeni cenabi allah bana emanet olarak verdi
düşünsenize vücudunuzdan düşen tek tüy bile ahirette sizden davacı olacak ben organımı bağışladığımda ahirette nerde senin bir parçan ben bu bedeni sana eksik vermadimki eksik getirdin derse rabbim ben ne cevap vereceğim sizi bilmem ama bu benim şahsi düşüncem. bu cahillikse eğer serdal bey evet ben cahilim..[/QUOTE] farklı algılamışsın benim yazdıklarımı abla... canın sağolsun |
teşekkür ederim kardeşim
ama bilmem ben böyle düşündüm yanlış düşünmüşde olabilirim heey klup hause ve metin kardeşim kızımla dalga geçmeyin benim böbrek rahatsızlığım var oda vermek istiyor ben kabul etmiyorum ya ona kızıyor kendinceama organ vereceğim eğer bir çocuksa seve seve veririm tabii. |
[QUOTE=guldane;451100]teşekkür ederim kardeşim
ama bilmem ben böyle düşündüm yanlış düşünmüşde olabilirim heey klup hause ve metin kardeşim kızımla dalga geçmeyin benim böbrek rahatsızlığım var oda vermek istiyor ben kabul etmiyorum ya ona kızıyor kendinceama organ vereceğim eğer bir çocuksa seve seve veririm tabii.[/QUOTE] geçmiş olsun ablacım........ umarım ciddi bişey yoktur........ |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:58. |