![]() |
Cevap: Sivas'tan Canlı Yayın Atağı ( Canlı Kamera Sivas, Sivaskamera )
[QUOTE=SarkiSLa`;444368]Böyle Birşey, Şarkişla'yada Lazim = ) Ama Sivas'a Gidince, Size Kameradan EL SaLLarim Artık :)[/QUOTE]
ne zaman gideceksen yaz da görelim :D |
seva Gitmeden Önce, Haber Veririm. Merak Etme :)
|
olsun tabii salim kardeş acil işinizin içinde can sıkıntısı bir olay olmasında kardeşim güle güle gidin gelin kazasız belasız hepinizde inşallah
ben şaka maiyetinde demiştim zaten.darıldınızmı yoksa.kırdımsa özür dilerim. |
Cumhuriyet Meydanı Havuzundan el salamayın çünkü el saladığınız belli olmuyor :):):)
|
[B]Belediye çarşısının altındaki fatura tahsilat büfesinin önündeki direk en musait yer el sallamak için :)[/B]
|
[QUOTE=Cley;444721][B]Belediye çarşısının altındaki fatura tahsilat büfesinin önündeki direk en musait yer el sallamak için :)[/B][/QUOTE]
[B]bak yerini öğrenmişsin kardeşim bidaha havuzun kenarında beklemessin demi:D[/B] |
kim o havuzun kenarında bekleyen yaael sallamak içinmi beklemiş vah canım ya arkadaşlarınıda düşünürmüş.
bende çok istedim ama el sallamayı bir türlü oraya gitmek nasiip olmadı.ne biçim tatil geçirdim ordan anlayın bu yılım bebattı. |
arkadaşlar ben de acılmıyo yardımcı olur musunuz
|
[QUOTE=gülkibar_58_07;452833]arkadaşlar ben de acılmıyo yardımcı olur musunuz[/QUOTE]
[B]sorun var galiba bizde açamadık ilerde tekrar deneyin düzelir bazen böyle kesintiler oluyor [/B] |
[B][I]Belediye baskani olursam bir gün bende canli yayin yapacagim söz size[/I][/B]
[B][I]:)))))))))))))))[/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:44. |