![]() |
Cevap: ÇYDD Sivas Şubesi Açıldı
[QUOTE=club7house;429216]Zaman gazetesinden kopyala yapıştır, kopyaları okumuyorum haberin olsun.[/QUOTE]
Zaman dan almadım o yazıyı :D |
[QUOTE=tayfun5883;429318]Allah ÇYDD sivas şubesinin yardımcısı olsun:D çünkü çok modern ve aydın insanların oluşturduğu dernek Sivasta işi çok zor :) Sivasta bir insan ne kadar sahtekar düzembaz olursa olsun eger sakalı varsa kimse onun sahtekarığını ve düzembazlığını görmez.Sivasta bir insan ne kadar dürüst olursa olsun sakalı yoksa sivasta işi zor Sivas nedenmi gelişmiyor işte bu yüzden gelmiş bir dernek sivas a şubesini açmış şimdiden ne dinsizliği kaldı ne misyonerliği[/QUOTE]
istisnalar kaideyi bozmaz hemşerim ... |
Türkan Saylan hacca gitti,ibadetlerini gizli yapardı diyenler,"Çocukalr namaz kılmasın,bale öğrensin" lafına neden bir yorumda bulunmuş değil merak ediyorum!
|
[QUOTE=Yiğiter;429558]Türkan Saylan hacca gitti,ibadetlerini gizli yapardı diyenler,"Çocukalr namaz kılmasın,bale öğrensin" lafına neden bir yorumda bulunmuş değil merak ediyorum![/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkSlateGray"]tesekkurler..cok guzel bir detayı yakalamışsınız,ama cevap gelmez emin olun:rolleyes:[/COLOR][/FONT][/B] |
[B]Hacca giden o kadar çok ünlü varki onların normal hayattaki yaşantılarını ve resimlerini buraya taşımak istemiyorum.[/B]
|
[QUOTE=H_Turan;428155]Korumaya devam et onu
Kazançı bırak Zararı olur bu derneğim kimlere hizmet ettiği belli[/QUOTE] yok GARDAŞ YOK SEN EGITIME EMEK HARCAYANLARA GUVENME GIT PARANI YIMPASA KONBASSANA DENIZFENERINE AKTAR ONLAR SENI BU GUNE KADAR KALKINDIRDILAR YAAA DAHA IYI KALKINDIRIRLAR PARANI ONLARA VER NOLACAK [QUOTE=Yiğiter;428199]Üniversitede kız-erkek öğrencilerin aynı evde konaklatıldığı,evlilikdışı yaşamların desteklendiği,saf çocukları parayla kandırıp emelleri doğrultusunda kandırıldığı,Hz.Muhammed ve İslam hakkında saçma iftiraların bulunduğu kitapları dağıtıldığı bir çağdaş yaşam..[/QUOTE] SANKI YASAMIS GIBI ANLATIYOSUN.. HER DUYDUGUNA INANMA..... KADIN ERKEK AYNI EVDE KONAKLAYABILIR NE VAR BUNDA EVLILIK DISI NE OLMUS GORDUN MU HZ MUHAMMED VE ISLAM HAKKINDA NE KITABI YAYINLAMIS ALIP OKUDUNMU YOK ... O ZAMAN SANA GECMIS OLSUN YARIN BIGUN BIRI BI TAS ATAR PESINDEN GIDERKEN CUKURA DÜŞERSİN ÖNCE ÖNÜNE BAK........ |
[B]Sizler de Cem Uzan Murat Demirel Cavit Çağlar gibi kişilere bağlayın paranızı hangisinin faiz oranı yüksekse paranıza para katın oturduğunuz yede olmaz mı?[/B]
|
[QUOTE=Yiğiter;429558]Türkan Saylan hacca gitti,ibadetlerini gizli yapardı diyenler,"Çocukalr namaz kılmasın,bale öğrensin" lafına neden bir yorumda bulunmuş değil merak ediyorum![/QUOTE]
İŞTE DİYORUM SAPKINSINIZ DIYE ... KULLAGIN İŞİTMİYOMU GARDAŞŞ KADIN DIYORKI OKUL SIRALARINDA NAMAZ KILINACAGINA BALE YAPILSIN DIYOOO .. DIŞARDA ISTERSEN KIL NAMAZINI ONA BISEY DEMIYO KI BI TAKIM ŞEYLERI IYI ANLAMAK LAZIM |
[QUOTE=Bilmiyorum5;429571]yok GARDAŞ YOK SEN EGITIME EMEK HARCAYANLARA GUVENME GIT PARANI YIMPASA KONBASSANA DENIZFENERINE AKTAR ONLAR SENI BU GUNE KADAR KALKINDIRDILAR YAAA DAHA IYI KALKINDIRIRLAR PARANI ONLARA VER NOLACAK
SANKI YASAMIS GIBI ANLATIYOSUN.. HER DUYDUGUNA INANMA..... KADIN ERKEK AYNI EVDE KONAKLAYABILIR NE VAR BUNDA EVLILIK DISI NE OLMUS GORDUN MU HZ MUHAMMED VE ISLAM HAKKINDA NE KITABI YAYINLAMIS ALIP OKUDUNMU YOK ... O ZAMAN SANA GECMIS OLSUN YARIN BIGUN BIRI BI TAS ATAR PESINDEN GIDERKEN CUKURA DÜŞERSİN ÖNCE ÖNÜNE BAK........[/QUOTE] Yahu ben gördüğüme mi inanayım,yoksa intertte kim olduğunu dahi bilmediğim birine mi? Ayrıca ÇYDD'yi desteklemiyorum diye,paramı Kombassan'a,Yimpaş'a yatıranalrdan mı olmak zorundayım illa?.Nasıl bir anlayışınız var? |
[QUOTE=Yiğiter;429588]Yahu ben gördüğüme mi inanayım,yoksa intertte kim olduğunu dahi bilmediğim birine mi?
Ayrıca ÇYDD'yi desteklemiyorum diye,paramı Kombassan'a,Yimpaş'a yatıranalrdan mı olmak zorundayım illa?.Nasıl bir anlayışınız var?[/QUOTE] GÖRDÜYSEN ANLAT OLAY NERDE OLDU SENIN NEYIN OLUYOO SENIN O EVDE BULUNMA AMACIN NE SENI KIM ORAYA GOTURDU NE GIBI VAATLER VERDI PEYGAMBERIMIZE NE TUR IFTIRALAR ATILIYOO KITAPLARIN YAZARI KIM YAYIN EVI NE HANI YAŞADIM DIYOSUN YA O ZAMAN ANLAT BIZDE BILELIM.... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:17. |