![]() |
Cevap: Recep Tayyip Erdoğan
[QUOTE=YILDIRIM;477591][B][I]Ak Parti yandaşları aynı hikayeyi onlarca kez anlatır dururlar...Halbuki o dönem teslim olan pkk'lıların hala içerde olduklarını ve apo'nun o dönemde yakalandığını pkk'nın bitme noktasına geldiğini görmezler...
Ama şimdi subaylar hapse atılırken teröristler bırakılıyor sizcede bu işte bir yanlışlık yok mu..?:confused:[/I][/B][/QUOTE] Ergenekon varya YILDIRIM kardeşim..(Ne kadar aydın ne kadar ATATÜRK'çü varsa hepsıni içeri alıyor)eger ben burda onun hakkında yazmaya devam edersem benide içeri alacak sende adaysın unutma,karşı görüş olamaz.Neden saygı duyacakmışım duymuyorum. |
Pkk :=):=) MHP getirdi asaydıya ecevit in yanında kuklalık yaptı:=) konusturmayın benı infaz kararının altında MHP nin imzası var koç uyum yasaları.
|
[QUOTE=sandalli;477592]Atatürk´te çok iyi bir hatipti, liderlerin olmazsa olmazlarındandır hitabet. Hitap edemesini bilmeyenler düşüncelerini nasıl anlatır. Sayın Erdoğan yapacaklarını, söylediklerini tek başına yapamaz, bu bir ekip işidir. Vaatler ekibe güvenilerek verilir. Atatürk´de bu devleti kurar iken yanında bulunan yardımcıları vardı. Rahmetli başkan Yazıcıoğlu hiç iktidara gelemedi, şimdi Sivas´ta BBP´li olanlar O hayatta iken oy bile vermediler. Madem bu kadar çok seviyorduk neden Sivas´tan sadece % 10 oy aldı sayın Yazıcıoğlu.[/QUOTE]
Muhsin yazıoğulu iyi bir insandı..tamam .. ben kendi adıma söyleyeyim sağlığında bbp ye oy vermediysem tabanının astığım astık çaldığım düdük felsefelerinden dolayı vermedim.. ikincisi hangi parti trübine oynamıyor ki metin...Türkiye'deki sorunlar akp zamanında gökten inme sorunlar değil..terör meselsine gelince türkiyede terör ne zaman bitti de akp zamanında çoğaldı..terörün şehir merkezlerine kaydığı dönemleri terörden saymıyorsan o başka tabii. |
[QUOTE=dilruba58;477597]Ergenekon varya YILDIRIM kardeşim..(Ne kadar aydın ne kadar ATATÜRK'çü varsa hepsıni içeri alıyor)eger ben burda onun hakkında yazmaya devam edersem benide içeri alacak sende adaysın unutma,karşı görüş olamaz.Neden saygı duyacakmışım duymuyorum.[/QUOTE]
[IMG]http://img133.imageshack.us/img133/9180/per4kn3.jpg[/IMG] [IMG]http://1.bp.blogspot.com/_ssB1DoOqRvs/SYMuIkd5EkI/AAAAAAAAATw/RCcBQ5MHYuw/s400/yalcin_kucuk_12.jpg[/IMG] bunlarda ergene koncu simdi yalçın küçük koyu atatürkçü:D:Dbırakın bu ayakları.. |
[QUOTE=Yigit_07_58;477595]Sabah sabah eksi eksi konusma senin dünyadan haberin yok heral de darbe nedir. darbeci kimdir bi araştır.T.S.K cuntacı dolu bi araştır sonra gel ok gözüm Dağlıca Aktütünü bi araştır Mayın patlamasında şehit olan askerleri bir araştır önce..Ses kayıtlarını dinle koc bunları göremessin körler sağırlar bir birini ağırlar...[/QUOTE]
[B][I]Amcaoğlu ben senin o sağdan soldan belkide tv de haberlerden duyduğun yerlerde operasyonlara çıktım o anlattığın olayları birebir yaşadım gördüm...Bence sen biraz araştır gel..;)[/I][/B] |
resimdeki aydınları gördunuzmu muahahahah bunlar türkiyenin aydınları :D:D:D daha cok bunlardan zamanım yok kısa zaman da sizleri resimleriyle fişleyip aydınlatacagım:D
hainler oldu ataturkcu aydın:D:D |
[QUOTE=dilruba58;477597]Ergenekon varya YILDIRIM kardeşim..(Ne kadar aydın ne kadar ATATÜRK'çü varsa hepsıni içeri alıyor)eger ben burda onun hakkında yazmaya devam edersem benide içeri alacak sende adaysın unutma,karşı görüş olamaz.Neden saygı duyacakmışım duymuyorum.[/QUOTE]
[B][I] Atatürk'ü sevenler içeri alınırken apo'nun posteriyle emriyle elinde mektubuyla gelenler otobüsler üzerinde miting yapıyor bu ne iştir..? Allah yar ve yardımcımız olsun..:)[/I][/B] |
[QUOTE=Yigit_07_58;477598]Pkk :=):=) MHP getirdi asaydıya ecevit in yanında kuklalık yaptı:=) konusturmayın benı infaz kararının altında MHP nin imzası var koç uyum yasaları.[/QUOTE]
[B][I]Ha bu arada apo diyormuş ki; "Allah Erdoğan'dan razı olsun benim yol haritamı birebir uyguluyor"..:) [B][U]ÖNEMLİ NOT: apo'nun yol haritasının Ak Parti'de olduğuna dair ciddi iddaalar var...[/U][/B][/I][/B] |
[QUOTE=YILDIRIM;477604][B][I]Ha bu arada apo diyormuş ki; "Allah Erdoğan'dan razı olsun benim yol haritamı birebir uyguluyor"..:)[/I][/B][/QUOTE]
Metin muahahaha:D:D:D |
80´li yıllarda başlamış 25 yıldır bitirilememiş, hiç bir çözüm üretilememiş terörün suçunu bari AKP´ye yüklemeyin. Daha önce de bu eve dönüş kanunları çıkarıldı ama hiç bir sonuç alınamadı. Binlerce vatan evladı yok sayılıp şehit ettirildi. Ben hiç bir ananın gözyaşının akmasını istemiyorum, kan akmasın, terör bitsin ve bitirilmesi için birşeyler yapılsın. AKP´nin oyları artar endişesiyle ortak projeler üretmeyen muhalefet sadece eleştiriyor ve eleştirirken bile inandırıcı olamıyor. Bu da AKP´nin oylarının yükselmesine yardımcı oluyor.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:40. |