![]() |
Cevap: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
[QUOTE=Ayşegül1967;463203]GuNaY madem araya girdin sen kaşındın :D GuNaY Öğrenci ve öğrenciliğin verdiği duygu sömürücülüğünü sonuna kadar kullanabilen bir arkadaş ha birde onun hakkı olan tatlıyı yediğim arkadaş :D[/QUOTE]
[B]Fakir fukara garip gurabanın hakkını gözetmeden önüne gelen sevdiği yemek ve tatlıları silip süpüren :D sonrada ben sana yaparım diyerekten çocuğun eline elma şekeri verme alışkanlığını sürdüren :D Gayet güzel yemekler yapmasına karşın onuda kendisi afiyetle yiyen, işte öyle birisi :D[/B] |
[QUOTE=Cley;463206][B]Öğretmenmiş derken duyulan bir bilgi olarak söyledim. Mesleğinizi bilmiyorum sayın Ayşegül1967[/B][/QUOTE]
Biliyorum Sayın Cley :rolleyes: [QUOTE=GuNaY;463208][B]Fakir fukara garip gurabanın hakkını gözetmeden önüne gelen sevdiği yemek ve tatlıları silip süpüren :D sonrada ben sana yaparım diyerekten çocuğun eline elma şekeri verme alışkanlığını sürdüren :D Gayet güzel yemekler yapmasına karşın onuda kendisi afiyetle yiyen, işte öyle birisi :D[/B][/QUOTE] kendini hala fakir fukara diye acındırıp duygu sömürüsü yapmaya devam eden gördüğüm yerde bi tepsi tatlı yapıp ağzına tıkmayı düşündüğüm şahıs :D |
[B]Çok agresif :D
Sakin bir insanım :D[/B] |
çok gıcık
ben değilim :D |
[B]Anlayışsızz
Ben çook anlayışlıyım :D[/B] |
bugüne kadar hiç anlayışsız görmediği için beni anlayışsız zanneden ama öğrencilik başına vurmuştur heralde diye mazur gördüğüm şahıs ;P
|
[B]Başka kötü huy kalmadı :D[/B]
|
çok şükür bi an hiç bitmeyecek sandım ;P
|
[B]Biraz yüzsüz galiba, verdiği çiçekleri geri istiyor:D...[/B]
|
oda biraz yüzsüz galiba çiçeklerimi istiyorum ama vermiyor :D