![]() |
Cevap: Doğum Gününüz Kutlu Olsun
[B][I]Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Necmeddin Abi Nice seneler[/I]…[/B]
|
[B][SIZE="5"][FONT="Comic Sans MS"][CENTER][COLOR="Red"] altuntas58, Necmettin abi:
Dünyada eşsiz bir güzellik varsa oda kalbinizdedir. Hayatınızın bundan sonrası kalbinizin güzelliği gibi geçsin. İyiki varsınız.. Doğum Gününüz Kutlu Olsun.. [/COLOR][/CENTER][/FONT][/SIZE][/B] |
mesajın beni çok onure etti sana ve önce vatan-58 kardeşime sonsuz teşekkür ederken insanlar kendileri nasılsa karşısındakini'de öyle görürlermiş sizler her şeyin en güzeline laiksiniz sevgili kardeşlerim.tekrar tekrar teşekkürler azizem-58-58 ve önce vatan -58
|
bende sayın mehmet altuntaşın doğum gününü yürekten kutluyor sağlık ve esnlikler diliyorum
|
[B]Vala önceden haberim olsaydı kutlama mesajını erkenden yazardım ama o gün foruma pek girememiştim..[/B]
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"][COLOR="DarkRed"] [CENTER] CrSivaslim58 Yeni yaşında kalbinin alabildiği kadar sevmen ve hakettiğin kadar sevilmen dileğiyle, MUTLU SENELER [/CENTER][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
|
[B][FONT="Arial Black"][LEFT][SIZE="2"][COLOR="Indigo"]Gezgin_58[/COLOR][/SIZE][/LEFT][/FONT][/B]
[B][FONT="Comic Sans MS"][CENTER][SIZE="5"][COLOR="DarkSlateBlue"] Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. Hep sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğum günün kutlu olsun ... [/COLOR][/SIZE][/CENTER][/FONT][/B] [RIGHT][FONT="Arial Black"][SIZE="7"][COLOR="Red"] Canım arkadaşım.. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/RIGHT] |
TESEKKURLER AZIZE58_58
|
Sevgili Hemşehrilerim,
herhangi bir kimse amaçlanmadan açılan bu başlık [B][COLOR="Black"]benim için[/COLOR][/B](7 Haziran) yapılmış sanki. Çok teşekkürler....Segi ve saygılar..;):) |
doğum günün kutlu olsun gezgin58 kardeşim nice mutlu yıllara
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:53. |