![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Bir ateş yandı başta aşkından alev aldı,
Sen terkettin yurdumu, sevdan gönlümde kaldı, Bitmedi gitti hasret, beni dertlere saldı, Yaptığın insanlık mı söyle canım ne dersn. |
Yürür karda izin hiç belli etmez
Onu tarife kelimeler yetmez Güzel, çirkin ona farketmez Severmi, sevmezmi ne dersin? |
Rüyamda gözleri var hayalimde saçları,
Birkez gözüm kırpmadan buldum gece üçleri, Nefret koca bir ordu yenemedim güçleri, Unutma ki birtanem sevildiğin kadarsın. |
Konu belli ki ağır yazması kolay değil,
Usta için eğlence çok büyük olay değil, Neden kula eyvallah, yalnız Allah´a eğil, Silinmiş döşte iman, durmadan haram yersin. |
Ozanlar canlar hoş geldiniz
Yazar yine şirin kaleminiz Bugün ayak vermediniz Yoksa serbest gündemiyiz :) |
Haklısın be üstadım ağırdır biraz konu,
Ama biraz gayret et gelecek elbet sonu, Aşkı pazarda gördüm beşe gidiyor tonu, Sevgili hep acıtır diyeti sen ödersin. |
[QUOTE=arifcoskun;523095]Ozanlar canlar hoş geldiniz
Yazar yine şirin kaleminiz Bugün ayak vermediniz Yoksa serbest gündemiyiz :)[/QUOTE] Serbestlik başa bela üstadım, serbest değiliz, ayağımız; -dersin, -darsın, -dırsın, -dursun, -dürsün :) |
Bazen tatlı olur bazen de cadı
Kaçırır ağzıda bir anda tadı Dolanır dillerde söylenir adı Güzelmi çirkinmi ne dersin ? |
Sen vefasız çıktın da, yürek aşkına köle,
Aşıklar terk mi eder, sen gibi bile bile, Neden sevgisizsin sen, aşkı getirmen dile, Beni yaktın yok ettin, bırak küllerim dursun. |
Pusuya yatmış bir kaplan gibi
Bulanık görünmez kuyunun dibi Altına çekmiş siyah bir jipi Yolda görse alırmı ne dersin ? |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:37. |
|