![]() |
--->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)
degerli büyügümüz AHMET GÜLÜN CENAZESİ 12.11.2008 yenibosna merkez camiinde ögle namazına müteakipen topkapı mezarlıgına defnedilecektir duyurulur
çaygörenköyü derneği |
sevgili çaygören köyü sakinleri öncelikle herkese tşk etmek isterim merhum ahmet gülün
cenazesine katılımdan dolayı çok gururlandım ve mutlu oldum beraberligin gücünü gördüm inanın başka tat güç. bu arada bende eyup karadas olarak sivaslılar netteyim artık hep beraberiz saygılarımla tşk |
Hakkın rahmetine kavuşan Ahmet amcam ve Osman abiye Allahtan rahmet, kederli ailesine sabrı celil ve baş sağlığı diliyorum.
Ayhan Gül |
Hasan kardeşim günaydın.Nasılsın?
|
Cevap: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)
bende cirinliyim. Bu sitenin cirinlilere hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim. tüm cirinlilere selamlar.:);)
|
Cevap: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)
ahmet gül'e allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dilerim.
|
SEVGİLİ CENGİZHAN ARAMIZA HOŞ GELDİN
KENDİNİ BİZE TANITIRMISIN BENİ SORARSAN MAHMUT ÇAVUŞGİLİN ŞABANIN OGLU İLHAN SAYGILAR |
[url]www.caygoren.com[/url] kısmen faliyete geçmiştir herkese hayırlı olsun
bu bir çaygörenköyü dernek hizmetidir. |
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
ERDOGAN ve HİLMİ GÜL adına
sevgili babam-amcam AHMET GÜL'ün bizzat cenazesine gelen telefonla taziyede bulunan akraba,dost.köylülerimiz ve çaygörenköyü dernek arkadaşlarımıza bu acı günümüzde aramızda olmalarından dolayı herkese teşekkür eder SAYGILAR sunarız. ERDOĞAN GÜL HİLMİ GÜL |
--->: Cevap: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)
[QUOTE=cengiz_han;332755]bende cirinliyim. Bu sitenin cirinlilere hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim. tüm cirinlilere selamlar.:);)[/QUOTE]
Cengiz abi hoş geldin sefalar getirdin seni buralarda görmek güzel. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:35. |