![]() |
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][COLOR="Red"]Mehmet Borukcu - Ne Mutlu Türk'üm Diyene [/COLOR][/B]
|
[B][I][COLOR="Magenta"][CENTER]Tarkan - Cok ararsin
Çok ararsın beni, çok Çok beklersin beni, çok Çok ararsın beni, çok Çok özlersin beni, çok Çok, çok, çok… Her gün başka biri, yeni sevgili Sözleri hep yalan, yalan gözleri Her gün başka biri, yeni sevgili Sözleri hep yalan, yalan gözleri[/CENTER][/COLOR][/I][/B] |
[B][I]Gece Yolcuları / Yaban Gülü....[/I][/B]
|
Emel Taşçıoglu.......................Yüreğime dert oldu
. |
[B]Hadise Hadi delioğlan[/B]
|
[B]****cüneyt tek-sen üzülme****[/B]
|
[B][I]aLİ eRCAN / Zeynebim...:(([/I][/B]
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Sibel can istanbulu efkar bastı
İSTANBUL’U EFKAR BASTI Sevgilim Dün Akşam Üstü İstanbul’u Efkar Bastı Dediler Yar Seviyorsa Söyle Sana Niye Küstü Hani Kalbi Vefadaydı Hani Yüzü Cefadaydı Gördük Onu Emirgan’da Sandallarda Sefadaydı Gördük Onu Beyoğlu’nda Güzellerle Sefadaydı Boş Ver Aman Halim Duman Vefasız Bir Yare Düştüm Benim Halim Çok Yaman[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B]osman öztunc-bir zamanlar ****ze´mahser albümü[/B]
|
Zara _Gurbet ellerde . . .
|
[B]******osman öztunc-zemahserim*********[/B]
|
[B]deniz seki-doyamadim
seni öpmeye koklamaya doyamadim biri geldi aldi elimden soramadim bu karsi gelinmez biliyorum göz göre göre buna boyun egiyorum[/B] |
AYNUR...........................Bir gönüle aşk girince...
. |
[B]niran ünsal-iyiki varsin :)
ben ne zor günlerin şahidiyim çok savaştan çıktım sağ salimim yok kimseye ahım dost düşman sağ olsun yar iyiki varsın can sende son bulsun sen dar günümde helal lokmamsın yar demek yetmez canımda cansın her kulun hakkını, bahtını, şansını verene bin şükür iyiki varsın :) cok güzell :) [/B] |
DİLBERAY //ZORUNDAMİYİM
Her gece ruyamda isin ne senin Hep seni gormek zorunda miyim Kalbimin icinde sizin var senin Hep boyle yaşamak zorunda miyim Canimdan cok sevdim hata mi yaptim Tanridan sonra bir sana taptim Geceler boyu resmine baktim Hep boyle yaşamak zorunda miyim Dua mi, beddua mi buyu mu yaptin Nasil ettin ne yaptin aklimi aldin Kor ates oldun yaktikca yaktin Hep boyle yaşamak zorunda miyim |
[B]berdan mardini-senden cocugum olsun istiyorum :)
Seni tanıdığım gün ömrümün en güzel günüdür Saçların hoyrat dağların en asi gülüdür Senden çocuğum olsun istiyorum Gözlen senin gibi baksın Görenlerin içini yaksın bakışları Özü sözü bir aynı benim gibi Biraz deli tıpkı senin gibi Her sözüyle aşkımız gibi Eritsin kara kışlan Senin için senin için Bu dünyanın ipini çekerim Saçlarının bir tek teli için Tanımamki herşeyi silerim Bilirsin herbirşeyimsin benim Gözümden sakındığımsın Yüreğimin en kuytusunda Kendime sakladığımsın... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[/B] |
[B]suan suna-senden önce yoktum
nasıl oldu seni hiç uğruna kaybettim gel gör şu halimi sensiz bittim tükendim nasıl bulsam seni tekrar sarsam seni bir daha bırakmasam yüreğime koysam seni senden önce yoktum senden sonra yokum meğer sensiz dünya bomboşmuş bilmiyordum şimdii uzaklardaa bensiz dünyadasın aşkım sende kalsın bu çılgın sensiz ne yapsın [/B] |
[B]baris akarsu-gel gör beni ask neyledi :(
Ben yürürüm yane yane Aşk boyadı beni kane Ne akilem ne divane Gel gör beni aşk neyledi Gel gör beni beni aşk neyledi Derde giriftar eyledi Gah eserim yeller gibi Gah tozarım yollar gibi Gah akarım seller gibi Gel gör beni aşk neyledi Gel gör beni aşk neyledi Derde giriftar eyledi Ben yunus'u biçareyim Aşk elinde avareyim Baştan aşağı yareyim Gel gör beni aşk neyledi Gel gör beni aşk neyledi Derde giriftar eyledi allah rahmet eylesin,mekani cennet olsun [/B] |
[B]selami sahin-hayatim hayat degil :( :( :(
Henüz yaşım genç ama seven gönlüm ihtiyar Ben yokum bende eyvah beni benden çalan var Tek başıma yaşıyorum ne arayan ne soran var Gülerken ağlıyorum beni bir ağlatan var Hayatım hayat değil Bende huzur kalmadı Seven gönlüm feryad eder Aşka gücüm kalmadı Bir zalimi sevdi gönlüm her gün isyan ediyor Aşk seline kapılmış sürüklenip gidiyor Ömrümce bir kere sevdim felek bunu çok görüyor Allahın kuluna beni köle ediyor off offfffff gelde aglama :( :( :( aglayanlara dertlilere gelsin bu sarki ;) [/B] |
[B]cüneyt tek - evlilerde sever
ne yardan geçerim nede onsuz gülerim içimde sessiz çığlıkların evlilerde sever inkar etmeliyim bir yanda aşkım bir yanda yuvam ne yardan geçerim nede onsuz gülerim çırpınan bir can iki yol ayrımı sabır bana allahım sabrım sona vardı çırpınan bir can iki yol ayrımı sabır bana allahım sabrım sona vardı üç yanlış bir doğru hatalar diz boyu gerçek bu yalan söyleyemem iki aşk arasındayım affet beni allahım bu gerçegi artık gizleyemem içimde sessiz çığlıkların evlilerde sever inkar etmeliyim bir yanda aşkım bir yanda yuvam ne yardan geçerim nede onsuz gülerim güzel parca ama dogru bulmuyorum , evliysen esini sev yaw baskasini niye seviyon ;)[/B] |
[B]CÜNEYT TEK-BABA
istanbuldayım baba ortaköyde bir çay bahçesi sıcak bir çay demle sözlerin ezberimde gül veren elde hep biraz güzel kokular olur oğlum ağrıyan bir kalp acılarla dolurdur acılarla doludur. baba ellerim aynı senin gibi çayı demledim sevdiğin gibi sen gittin ben deli gibi seni çok özlüyorum sert bakışlı gülen adam benim babam adı İrfan soyadı sözütek azmı balığa giderdik karataşta ,tuzlada sonra bayram günleri cebimde bayram şekerleri çayı öyle severdi hele dök ordan bir çay demli olsun doldur doldur sert bakışlı gülen adam benim babam adı ifran soyadı sözütek büyüdüm sandım nasıl yanıldım çocuklar hiç büyümezmiş baba büyüdüm sandım yeni farkına vardım baba ben küçük oğlunum hala baba ellerim aynı senin gibi çayı demledim sevdiğin gibi sen gittin ben deli gibi seni çok özlüyorum baba özlemi cekenlere gelsin, babami göresim geldi yaw :( :( :( canim babam benim [/B] |
Esat kabakli Ozan ARif _ gönulll
|
[B]ahmet safak-karabag *********araniyor albümün den ********[/B]
|
[B]AHMAT SAFAK-PUSU GÖZLÜM
-------------------------------------------------------------------------------- Ahmet Şafak Pusu Gözlüm Senin için geldim ben bu ellere Yine senin yüzünden gidiyorum Bu sevdanın bedelini sevdiğim Hasretinden yanarak ödüyorum Kurşun yedim hançer yedim sevdiğim Böyle yara bere ben hiç görmedim Oy pusu gözlüm Kurşun yedim hançer yedim sevdiğim Böyle yara bere ben hiç görmedim Oy pusu gözlüm Ben seni sensizde sevmeyi bildim Ne kendi güldün nede beni güldürdün Eller pusu kurdu sevdan üstüne Sen bir hoyrat bakışınla öldürdün Kurşun yedim hançer yedim sevdiğim Böyle yara bere ben hiç görmedim Oy pusu gözlüm Kurşun yedim hançer yedim sevdiğim Böyle yara bere ben hiç görmedim Oy pusu gözlüm Oy pusu gözlüm [/B] |
Mustafa Yildizdogan _Aksama kadar
|
artık bu solan bahçede bülbüllere yer yok
bi yerki sevenle sevilenlerden eser yok bezminde kadeh kırdığımız sevgililer yok bir yerki esvenle sevilenlerden eser yok SEVİLENDEN ESER YOK Ahmet ÖZHAN |
[B]*************yasar-aldanirim***********[/B]
|
gülden karaböcek ben olmalıydımmmmmmmmmmm
|
[B]ahmet safak-muska ----araniyor albümü-----[/B]
|
Zara _ Gurbet eller
[B]Ben bir gurbet türküsünde Akşamın mavi örtüsünde Öyle durdum bekliyordum Geçmeyenler köprüsünde Bağlandım kör düğüm oldum Yolların şaç örgüsünde Ah şu eller eller eller Gurbet eller yetti gayrı Birbirini çok sevenler Böyle durmaz ayrı ayrı Sen bir yerde ben bir yerde Ayrı düştük aynı yerde Senden önce bilmiyordum Şimdi düştüm ben bu derde Gurbet olmuş sıla olmuş Ayrılık var varya serde Ah şu eller eller eller Gurbet eller yetti gayrı Birbirini çok sevenler Böyle durmaz ayrı ayrı[/B] |
ferdi tayfur bu şehrin geceleri
|
arkadaşlar hadiseyi izleyennnnn lambayı söndüryorlarrrrrr kanal dddd yayındaaaaaaa
|
[B][COLOR="Red"]Hadise- Düm Tek Tek[/COLOR][/B]
Baby you’re perfect for me you are my gift from heaven this is the greatest story of all times we met in like in a movie so meant to last forever and what you’re doing to me feels so fine angel I wake up and live my dreams endlessly crazy for you can you feel the rhythm in my heart the beats going Düm Tek Tek always out it like there no minute feels like there’s no way back can you feel the rhythm in my heart the beats going Düm Tek Tek always out it like there’s no minute feels like there’s no way back baby i read all answers in your exotic movements you are the greatest dancer of all times you make me feel so special no one can kiss like you do as it is your profession feel so fine angel i wake up and live my dreams endlessly crazy for you can you feel the rhythm in my heart the beats going Düm Tek Tek always out it like there no minute feels like there’s no way back can you feel the rhythm in my heart the beats going Düm Tek Tek always out it like there’s no minute feels like there’s no way back can you feel the rhythm in my heart can you feel the rhythm in my heart the beats going Düm Tek Tek always out it like there no minute feels like there’s no way back can you feel the rhythm in my heart the beats going Düm Tek Tek always out it like there’s no minute feels like there’s no way back always out it like it no minute feels like there’s no way back always out it like there’s no minute feels like Düm Tek Tek |
buda türkcesi :)
benim için mükemmelsin cennetten verilmiş bir hediyesin tüm zamanların en iyi şarkısı bu bir filmdeki gibi karsılaştık sonsuza kadar sürecek gibi ve bana ne yapıyorsan çok iyi hissettiriyor meleğim uyandım ve düşlerimde yaşıyorum sonuna kadar sana deli oluyorum ritmi kalbimde hissediyor musun tempo devam ediyor düm tek tek tek bir dakika bile yok hissediyorum kaçış yok bebeğim bütün cevapları aldım senin egzotik hareketlerinde gelmiş geçmiş en iyi dansçısın çok özel hissettiriyorsun kimse senin gibi öpemez bu senin sanatın gibi çok iyi hissettiriyor meleğim uyandım ve düşlerimde yaşıyorum sonuna kadar sana deli oluyorum |
hakan taşıyan güz güllerii
|
İnanki ağlamadım
Hüzünlüyüm sadece Gözlerimdeki nemler çığ gibi Yağar böyle her gece Güz gülleri gibiyim Hiç bahar yaşamadım Ya sevmeyi bilmedim yıllarca Ya sevince geç kaldım Şimdi delicesine Sevmek istesem bile Sonbahar sisi çökmüş üstüme Sevincim buruk yine Güz gülleri gibiyim Hiç bahar yaşamadım Ya sevmeyi bilmedim yıllarca Ya sevince geç kaldım |
[B]kadir ogul-tamam gidiyorum :( :( :(
Nasılsa beni senden soracak hiç kimsemiz yok nasılsa beni yolcu etmen için hazırdır nedenlerin merak etme beni nasılsan öyledir halim.. yanında olamayacağım her mesafede Saçına dokunma isteğimin ihtimali dahi yok artık bu yüzden önemi de yok nerde olacağımın ve seslenen sen olmayacaksın madem ßana sanıp adımı duyacağım hiçbir yöne kalbim çarpmayacak Siyah şimdi bana daha mı çok yakışacak bana oysa ne çok dilerdim geceyi kıskandıran gözlerine bürünmeyi Kaç bin adım sonra hayalin silinir gözlerimden Peki üç cümlenin birinde adını anma alışkanlığım tükenir mi ? bahardı gözlerin.. Şimdi takatim yeter mi boynuma kadar kış mevsiminden geçmekten Elime dahi dokunmadan nasıl verdin bana bu şekli Sen varsın gerçeksin madem.. Nasıl benden bahsedebiliyorum Ardından kaç yıl sonra yollarsın sende kalan aklımı Aklım bulunca tanır mı senden geriye enkaz kalmış beni Şimdi yetimler mi muktedir ruhumu teskin etmeye Nasıl bir sensizliğe düştüm ki Dünya koca bir çukur gibi bedenime Allah aşkına değmesin saçlarına artık şimal rüzgârları İzin verme..! Bilirim kokunun aşamayacağı uzaklık yok Bilirim gelirde beni kefenler nefesin Ölmemi istemezsin şimdi Dokunman gereken alnıma duvarlar çarpar Nerdesin..! [/B] |
[B]Aynur Dogan - Yummayin kirpiklerini[/B]
|
[B]gülben ergen-yalnizlik :( :( :([/B]
|
[B]Şuanda sivasta büyük otelin önünde sivaslı yiğidolar galatasaraya karşı tezahüratlar yapıyorlar onları dinliyorum[/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:41. |