![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
istedik kızı baba yaza vermedi
yabanın gavuru vize vermedi başı kapalı diye bize vermedi hasretlik bana zor baştan başa |
[B]yazmayım diyorum gönül dinlemez
moralim çok bozuk içimden gelmez anlatsam derdimi dostlarım bilmez vurayım başımı ben taştan taşa[/B] |
[QUOTE=OSMAN ECE;523543]istedik kızı baba yaza vermedi
yabanın gavuru vize vermedi başı kapalı diye bize vermedi hasretlik bana zor baştan başa[/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"] Dayan Ozan'im Dayan, Allah'in rizasiyla olan, Indirir Hasret acini inan, Mevlam, Yardimcin olsun her an. [/FONT][/B] |
hasretlik sinemde debreşti yaram
göremem düğününü uzaktır aram alamadım vizeyi kesildı çarem kafadan akıyor ter baştan başa |
yarın en mutlu günüm buruk geçiyor
alamanyanın gavuru adam seçiyor diyari baba allaha elin açıyor geliyor ruhuma fer baştan başa |
[B][FONT=Comic Sans MS]Bedenin Yavrun'dan ayri olsada,
Sen Yûregini ferah tut Dualarin'la, Yarin olmasa'da Yazin gôresin insaAllah, Sarilasin Can'dan Evlatlarinin Boynuna .[/FONT][/B] |
[QUOTE=Dilsad Hatun;523549][B][FONT=Comic Sans MS]Bedenin Yavrun'dan ayri olsada,
Sen Yûregini ferah tut Dualarin'la, Yarin olmasa'da Yazin gôresin insaAllah, Sarilasin Can'dan Evlatlarinin Boynuna .[/FONT][/B][/QUOTE] inşallah diyelim dileklerinen gökteki uçan meleklerinen koluma taktığım teleklerinen uçar giderim yavrularım |
Keltos bir baş aldı benden gönlümü,
Aşki ile yaptı bana her zulümü, Kuruttu sonunda bagda ki gülümü, Şimdi yabancı ellerde ah çeker durursun...:):) |
üzme abim sakın canını
rabbim sağ eylesin yavrularını aştık kış ayını getirdik baharı kavuşursun yavruna sen baştan başa |
[QUOTE=gönlüm58;523601]Keltos bir baş aldı benden gönlümü,
Aşki ile yaptı bana her zulümü, Kuruttu sonunda bagda ki gülümü, Şimdi yabancı ellerde ah çeker durursun...:):)[/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"] Kuruttugu Sadece Gûlün degilmis, Kökü onda olsada, suan Kel'mis Söyleyemediklerini söyleseymis, Belki suan saçlarini tarar idi. :)[/FONT][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:19. |
|