![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Başinda ki kele ettim mi bir laf,
Her zaman yapardı gaf üstüne gaf, Bir de diyor ki affet sevgilim af, Papagan misali öter durursun...:) |
[QUOTE=gönlüm58;523614]Başinda ki kele ettim mi bir laf,
Her zaman yapardı gaf üstüne gaf, Bir de diyor ki affet sevgilim af, Papagan misali öter durursun...:)[/QUOTE] :) :) :) :) :) ;) |
[QUOTE=gönlüm58;523614]Başinda ki kele ettim mi bir laf,
Her zaman yapardı gaf üstüne gaf, Bir de diyor ki affet sevgilim af, Papagan misali öter durursun...:)[/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"]Yigide Hata yapani Affetmez, Bos konusani hele'de hiç sevmez, Dilsad Kel'i görmeden gitmez , Saç ektirmeyi dusunuyor mu acep :D[/FONT][/B] |
Cebinde vardı kırık bir tarak,
Bulursak kalan saçını biz yolak, Gelemez buraya Urfa çok uzak, Gözümde kötüden beter durursun...:D |
Kurulacak keller federasyonu
Gelecek kellerin saçlı versiyonu Saç ekilecek olacak boylu, boylu Kellere neden çatar durursun |
[QUOTE=gönlüm58;523619]Cebinde vardı kırık bir tarak,
Bulursak kalan saçını biz yolak, Gelemez buraya Urfa çok uzak, Gözümde kötüden beter durursun...:D[/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"] Kel diye nara atarsin , Hangi saçtan bahsedersin ,:D Gelmezse gelmesin , Yeterki gönüller bir Olsun. :D [/FONT][/B] |
Kel demedim sadece azıcık açılmış,
Gözleri çok güzel kalbe kazınmış, Gide gele yorulmuş yollar aşınmış, Sende kelle kafa bulur durursun... |
[QUOTE=gönlüm58;523622]Kel demedim sadece azıcık açılmış,
Gözleri çok güzel kalbe kazınmış, Gide gele yorulmuş yollar aşınmış, Sende kelle kafa bulur durursun...[/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"]Sükretsin Haline yinede azmis, Yüregin'e güzel anilar birakmis, Gönül annem Kel'i unutamamis, Benim sözüme ne bakar durursun. Gelirim sonra Okumaya , Yazilarinizla huzur Bulmaya, Hatirla O'nu her satirda, Artik Kel'i gôzleyip durursun . [/FONT][/B] |
Akar gece gündüz ırmaklar çaylar
Nede çabuk geçiyor aylar yıllar Düşerse bir gün kara saça aklar Üzülmek bi çare olur mu dersin ? |
[COLOR="Red"][B]nedense bir tuhaflik coktu yine uzerime
icim gizem doldu sanki bir bilmece cozemiyorum olanlari bu gunlerde gelisinle bitermi bu suskunluklar ne dersin?[/B][/COLOR] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:21. |
|