![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Araban devrilsin kolun kırılsın,
Sedyeden düşesin başın yarılsın, Yaraların kirli bezle sarılsın, Sen insan değil de it´sen ne dersin? |
Çokmu komik geldi sana sözlerim,
Dilimden bu gelir yoktur ezberim, Kader deyipte kırma hevesim, Bana yar mısın desem ne dersin? |
Girmesin kuşku bir kere cana
Tararsın saçını her iki yana Kelle uğraşanın vay halına Saçların döküle dese ne dersin? |
Birinin keli var birinin sarı,
Sevdadan ömrünüz bak oldu yarı, İkisi de basar hep intizarı, Sevdayı yürekte tutsan ne dersin? |
[QUOTE=sivaBURs;523837]"Kel" eklendi yine cümle sonuna,
Bu yaptığın sığar hangi kanuna? Yine girdin meraklının kanına, Şu "kel"i bize anlatsan ne dersin?[/QUOTE] Ben sana demistim kel adam olmaz, Unutma keltoşum ask sana kalmaz, Doluya koy almaz, boşa koy dolmaz, Unut sen bu keli desem ne dersin? |
Kocan gitsin bir yosmaya tutulsun,
Eşyaların pencereden atılsın, İpliğin pazara çıksın satılsın, Sen de benliğini satsan ne dersin? |
[QUOTE=sandalli;523843]Kocan gitsin bir yosmaya tutulsun,
Eşyaların pencereden atılsın, İpliğin pazara çıksın satılsın, Sen de benliğini satsan ne dersin?[/QUOTE] Herifi kimbilir kimin peşinde, Eşyalar desen pasak içinde, Herkes tanımış rezillik içinde, Sen onu aklından sil desem ne dersin? |
[QUOTE=gönlüm58;523842]Ben sana demistim kel adam olmaz,
Unutma keltoşum ask sana kalmaz, Doluya koy almaz, boşa koy dolmaz, Unut sen bu keli desem ne dersin?[/QUOTE] Yazık şu adama bu kadar yeter, Zaten Allah yapmış bak daha beter, Görürüm içinde intikam tüter, Öfkeyi içinden atsan ne dersin? |
Çocukların sana anne demesin,
Yaptığın yemeği kimse yemesin, Yiyeceğin biberondan emesin, Aşlarına zehir katsan ne dersin? |
Kapı açılınca başlıyor vır vır
Saklamazmısın sen heç sır At taşı kelin bari kafasını kır Hastane masrafı sana kalsa ne dersin ? |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:10. |
|