![]() |
--->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)
[QUOTE=i.yigit;332774]SEVGİLİ CENGİZHAN ARAMIZA HOŞ GELDİN
KENDİNİ BİZE TANITIRMISIN BENİ SORARSAN MAHMUT ÇAVUŞGİLİN ŞABANIN OGLU İLHAN SAYGILAR[/QUOTE] İlhan kardeş ben tanıtayım istersen hacıosman gilin ismet amcanın oğlu cengiz tanırsın herhalde. |
merhabalar şirin köyümün güzel insanları.birkaç gündür yazamıyoordum.bu yüzden affınıza sıgınıyorum.cengiz abiyede ilgisinden dolayı teşekkurlerimi sunuyorum bu ara.abi hoşgeldin bizim herkeze ihtiyacımız var.lütfen sık sık giriş yaparak fikirlerini bizlere sun.
SEVGİ ve SAYGILARIMLA ALİ KARADAŞ |
İYİ AKŞAMLAR HERKESE YENİ ÜYELERİMİZ HOŞ GELDİNİZ CENGİZ ABİ HOŞGELDİN İSMET DAYIYA ZELHA HALAMA SELAM
|
allahın selamı bereketi herkesin üzerine olsun ben hacıosman gilden ismetin oğlu sıddık geç katıldığım için herkezden özür dilerim biraz acemilikten oldu abimde katılmış çok sevindim herkese merhabalar
|
Cevap: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)
ilhan (eril) selamını aldım. teşekkür ediyorum sağol. emik halaya ve abilerine slm söyle.
|
:)ibrahim hoş bulduk. nasılsın iyimisin msj yazdığın için teşekkür ediyorum.allaha emanet ol.selamlar
|
ben cengiz.ibrahim beni tanıtmış.kendimi tanıtmama gerek kalmadı.şimdi tanımış oldun. beni hatırladın mı? teşekkür ediyorum.aile büyüklerine ve soranlara slm söyle.hayırlı günler diliyorum
|
dernekle ilgilide biraz görüşümü yazayım pes etmeden yılmadan katılımın çok olmasınıda sağlayarak karşımıza çıkabilecek bütün olumsuzluklarıda berteraf ederk sabırla acele etmeden taşları yerine sağlam oturtarak devam etmeliyiz
benim köyümün bütün insanından istediğim şudurki herkes bir birine karşı hoş görülü olmalıdır bunu sağlarsak bu dernek en güzel şekliyle kurulur durmak yok yola devam |
merhabalar şirin koyumun güzel insanları pek yakında kendi köyümüzün formunda görüşecegiz.herkeze hayırlı olsun diyorum şimdiden
|
--->: Cevap: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)
[QUOTE=cengiz_han;333633]:)ibrahim hoş bulduk. nasılsın iyimisin msj yazdığın için teşekkür ediyorum.allaha emanet ol.selamlar[/QUOTE]
Eyvallah abi hamdolsun iyiyiz sağlığınıza duacıyız inşallah.Herkeze selam sizde Allaha emanet olun. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:56. |