Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   ''Kürt Açılımı'' Nedir ? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=30481)

kolsuz_kerim 29.11.2009 22:30

Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

en iyi kürt ölü kürttür

alemdarsivaslı 29.11.2009 22:37

kürdün karnından sıpayı sırtından sopayı eksiketmiyeceksin ki (..........)

goramaz 29.11.2009 22:41

[QUOTE=betüs58;485230]bacimm sa sen o isi biraz farklii biliosun sanirim...bu hükümet yokken sorun yoktuu diye bisi yok sorunlar örtbaz ediliyodu..kimseyi ilgilendirmiodu kürt vatandaslarimizzin herhangii sorunlari...bidefa kürt olmayan bunu anlayamaz bu böyle...sakin yanlis anlama niyetim kalbini kirmak diil..sakin aa benide kürt sanmayin diilim ben kürt ama olsaydim gururlana gurulana da kürt oldugumu sölerdim...bi insan niye milletinden utansinn yhaa?bu ne sacmalikk PKK nin benim milletimi oyun ettigi zaten apacik ortada...velhasill durum öyle bi yere geldiki artik kürt bi kardesimiz "kardesim ben kürtüm yhaa" demeye utaniyoo??bu ne insanlik disi bi olay??ALLAH askina cevap verin yhaa akp ci chpli farketmez insan olarak elinizi vicdaniniza koyun...kürt kardeslerimizin sorunlarini empati göstererek anlamaya calisalim...hepimiz kardesiz yhaa sunu unutmayalim...NE MUTLU MÜSLÜMANIM DIYENE.......[/QUOTE]

betüs kürtlere yapılan işkenceden bahsedilmiyor pkk nın dağdan inisine davuulu zurnalı karşılama yapıldı bu mu adalet diye soruyor..
Kürtleri ayrı tutalım pkk yı ayrı tutalım.. pkk lıların yaptığı şov'u açılımın neresine yerleştiyorsunuz Allah aşkına..kürt kardeşlerimizin bütün sorunları çözüldü dağdaki ipini koparanlar mı kaldı.

yazıklar olsun hepsine.

goktan58 29.11.2009 22:51

acılımı bugun mersındekı karakol baskınında görmustur umarım bızım DEVLET BUYUKLERIMIZ...........................

Abdurrahman 58 30.11.2009 16:43

kimsenin haberi yok ama açılımdan en çok zararı Alperen'ler gördü.Teröristlerin dağdan inişini en sert şekilde protesto eden Alperen Ocaklarının birçok il-ilçe temsilcilikleri pkk tarafından saldırıya uğradı. Batman il başkanı bıçaklandı,İstanbul-Ümraniye,ataşehir ocak binalarına bomba konuldu.Allah aşkına bunlardan kimin haberi var.Vatanını savunan bu koçyiğitlere neden sahip çıkılmıyor ! biz değişik imtiyazlar istemiyoruz ayrıcalıklar istemiyoruz bizi tanıyan tanıyor ama tanımayanlarada ÖRGÜT olarak tanıtılıyoruz ve bu medya ve devlet yöneticileri tarafından yapılıyor!Alperenler hakkında ne söylenirse halkımız hemen inanıyor.

Klimasuyu 30.11.2009 16:49

[QUOTE=betüs58;485230]bacimm sa sen o isi biraz farklii biliosun sanirim...bu hükümet yokken sorun yoktuu diye bisi yok sorunlar örtbaz ediliyodu..kimseyi ilgilendirmiodu kürt vatandaslarimizzin herhangii sorunlari...bidefa kürt olmayan bunu anlayamaz bu böyle...sakin yanlis anlama niyetim kalbini kirmak diil..sakin aa benide kürt sanmayin diilim ben kürt ama olsaydim gururlana gurulana da kürt oldugumu sölerdim...bi insan niye milletinden utansinn yhaa?bu ne sacmalikk PKK nin benim milletimi oyun ettigi zaten apacik ortada...velhasill durum öyle bi yere geldiki artik kürt bi kardesimiz "kardesim ben kürtüm yhaa" demeye utaniyoo??bu ne insanlik disi bi olay??ALLAH askina cevap verin yhaa akp ci chpli farketmez insan olarak elinizi vicdaniniza koyun...kürt kardeslerimizin sorunlarini empati göstererek anlamaya calisalim...hepimiz kardesiz yhaa sunu unutmayalim...NE MUTLU MÜSLÜMANIM DIYENE.......[/QUOTE]

[B][I]Oradan bakınca öyle mi görünüyor..? :) Kardeşim senin bu söylediklerinin tersi oluyor şuan Türkiye'de, "Ne mutlu Türküm diyene" diyen birisi ırkçılıkla suçlanıyor... insanlar Türkiye'de Türküm diyemez oldu..!

Ama diğer tarafta değil kürt olduğunu terörist olduğunu gururlanarak söylüyor hatta polis, asker öldürmenin eğitini aldım ama öldürmedim diyor...
Terörist olduğundan pişman olmadığını vatanı bölmek için çaba sarf ettiği için pişman olmadığını da baıra bağıra söylüyor...

Bence kürtler empati kursunlar ve kendilerini Türklerin yerine koysunlar...Kendi vatanımızda azınlıklar bizden daha üstün tutuluyor...

Ne güzel söylemiş Uğru IŞILAK;"Şehit yatan da bir vatan satan da!" [/I][/B]

doğan bulut 30.11.2009 18:19

kürt açılımının canlı örneği şun haberlerde yaşanıyo ben baştan berli diyorum kürt açılımı patlamaya bombadiye şuanda ülke alev alev olacağı buydu abd onu istiyordu başardı lütfen haberlere bakın görün

doğan bulut 30.11.2009 21:24

[IMG]http://www.izlesene.com/video/muzik-zap-suyu-siiri/562459[/IMG]

doğan bulut 30.11.2009 21:25

[GVIDEO][/GVIDEO]

[url]http://www.izlesene.com/video/muzik-zap-suyu-siiri/562459[/url]

betüs58 01.12.2009 15:15

birakinn yhaa anlamakk istemioysunnuz yhaa pkk ayri kürt ayri kardesim bu kadar zor mu bunu kavramak allah askina.......

WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:11.