![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Hani benim eşim yoktu,,
Oysaki boş sözlere karnım toktu, Gözlerine baktım ahım tuttu, Bu yar delimidir ne dersin? |
[QUOTE=sivaBURs;523859]İçim fena oldu sahiden yaaa. Dağıtalım efkarı ve değişik bir şey yapalım dostlar. Dörtlüklerle hikaye tamamlama. İlk dörtlüğü vereyim, isterseniz şimdi devam edelim isterseniz yarın, takdir sizin.
Iraz mektup salmış Deli Çobana, Babam verir beni ele yabana, Bu kez kaçır beni kuvvet tabana, Gece bizim dama çık Deli Çoban.[/QUOTE] Yarin devam edelim mi? Yorgunum ben. |
[QUOTE=sandalli;523861]Yarin devam edelim mi? Yorgunum ben.[/QUOTE]
Bende zaten anlamadım,yarına kadar ancak anlarım...:):):) |
[QUOTE=gönlüm58;523862]Bende zaten anlamadım,yarına kadar ancak anlarım...:):):)[/QUOTE]
Kafanda kelden başkası yok ki, nasıl anlayacaksın :) |
[QUOTE=sandalli;523861]Yarin devam edelim mi? Yorgunum ben.[/QUOTE]
O kadar beddua ettin ki elbet yorulursun. :) Tamam üstat yarın. |
Bu arada Diyari Baba galiba evladının düğününe gidememekten ve bundan duyduğu üzüntüden bahsetmişti. Allah sana, eşine ve evlatlarına sağlıklı, uzun ve hayırlı ömürler versin, inşallah biraraya gelirsiniz üstadım. Düğünü olan kardeşimize de Rabbim mutluluklar nasip etsin.
İyi geceler diliyorum arkadaşlar. |
[QUOTE=sivaBURs;523864]Kafanda kelden başkası yok ki, nasıl anlayacaksın :)[/QUOTE]
Olsun ben genede anlamak için çabalarım...:D |
[QUOTE=sivaBURs;523859]
Iraz mektup salmış Deli Çobana, Babam verir beni ele yabana, Bu kez kaçır beni kuvvet tabana, Gece bizim dama çık Deli Çoban.[/QUOTE] Alacam bohçamı da gelecem sana, Verirlerse başkasına kıyacam cana, Verdiğin sözleri de atma yabana, Tez zamanda yar ol bana Deli Çoban. |
Kuşum illa yaz diyor yazamıyorum,
Kelimeler bogazıma takıldı dizemiyorum, Bir ton sopa yemiş gibiyim duramıyorum, Affet Kuşum beni kaçıyorummmm...:D |
[QUOTE=gönlüm58;523881]Kuşum illa yaz diyor yazamıyorum,
Kelimeler bogazıma takıldı dizemiyorum, Bir ton sopa yemiş gibiyim duramıyorum, Affet Kuşum beni kaçıyorummmm...:D[/QUOTE] Çokmu yoruldun canım yaza yaza, Sen yorulma kıyamam ben sana, Sen yoksan bende durmam burda, Bende kaçıyorum ama; Deli Çobana. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:05. |
|