Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   ''Kürt Açılımı'' Nedir ? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=30481)

Cley 01.12.2009 16:17

Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

[QUOTE=betüs58;486011]birakinn yhaa anlamakk istemioysunnuz yhaa pkk ayri kürt ayri kardesim bu kadar zor mu bunu kavramak allah askina.......[/QUOTE]

[B]Zor betüs zor anlamak istemeyene anlatamazsın...[/B]

Klimasuyu 01.12.2009 16:22

[B][I]Napalım kafamız kalın Muhammed abi ...Bide bu kalın kafanın içi "kafatası milliyetçiliği" ile dolunca..:)[/I][/B]

Cley 01.12.2009 16:24

[QUOTE=YILDIRIM;486018][B][I]Napalım kafamız kalın Muhammed abi ...Bide bu kalın kafanın içi "kafatası milliyetçiliği" ile dolunca..:)[/I][/B][/QUOTE]

[B]Senin şahsına söylemedim Metin :) Kürtlerin tamamına PKK lı gözüyle bakanlara. Ben de öyle düşünüyorum dersen üstüne alınabilirsin...[/B]

doğan bulut 01.12.2009 16:25

[QUOTE=Cley;486013][B]Zor betüs zor anlamak istemeyene anlatamazsın...[/B][/QUOTE]

cley anlatda anlıyaLım

Cley 01.12.2009 16:27

[QUOTE=doğan bulut;486021]cley anlatda anlıyaLım[/QUOTE]

[B]Her kürt terörist değildir, Her Türk de vatan sevdalısı değildir...Kısacası abi...[/B]

Klimasuyu 01.12.2009 16:28

[B][I]Benim gözümde dağdan inenlerle onları karşılayanlar arasında hiçbir fark yok Cley...Kimin benim hakkımda ne söyleyip düşündüğü de umrumda değil, kusura bakma ama abi, ben buyum..:)[/I][/B]

Cley 01.12.2009 16:31

[B]Karşılayanlar da terörist ona bir itirazım yok. Ama Türkide kürt nufusu o kadar az mı? Dağdakiler, inenler ve karşılayanlar kürtlerin tamamını asla temsil etmez...[/B]

doğan bulut 01.12.2009 16:32

[QUOTE=Cley;486022][B]Her kürt terörist değildir, Her Türk de vatan sevdalısı değildir...Kısacası abi...[/B][/QUOTE]

o söylediğine katılmamak mümkünmü tabiğki her kürt tererüs değil sağlam illerimiz yokmu elazığ abim bir bölgenin em.amiri söylediğine göre çok sağlamlarmış

betüs58 01.12.2009 16:32

haklisin cley abii öyle......yhaa kurdugum cümleler de basit neden anlamak istemiyolar...allah askina bi yorum yaptim site ayaga kalktii kusura bakmasin kimse ama böle bi yoruma ben olsam sadece tesekkür atardim.....kendimi begenmis gibi olasin..ama ben objektiv bi sekilde bakiyorum bu olaya........

betüs58 01.12.2009 16:36

allahimmm yhaa arkadaslar abilerim ablalarim tamm dagdan inenler terörost onlari karsilayan onlarin masasi amenna biz ona bisi demioruzkii ama türkiye bulunan kürtler orda toplananlardan ibaret diil....olaya nötr bakmaya calisin...tek bi kürt bile terör örgütünü desteklemiorsaaa kürtler diye bahsedemezsiniz-.-.....

WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:36.